Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Beović in Logarca bi nas cepili

Beović in Logarca bi nas cepili

Dobro povedano:

Korona kriza predstavlja savršeni filter koji je razotkrio brojne totalitariste u politici, znanosti i medijima. Nakon korona-krize mnogo toga više ne će biti kao ranije, no znat ćemo s kime živimo i tko nas okružuje. Krize uvijek pokažu najbolje, ali i najgore u ljudima.

KORONA KRIZA RAZOTKRIVA BROJNE TOTALITARISTE

Zakaj ste ljudje tako glupi, da verjamete fašistični lažnivi novinarski golazni ?

Dve leti vam že lažejo, vsak dan, dan na dan, desetkrat na dan in vas imajo za glupe. Debili še vedno nabijajo o nekem Bergamu, pa vas zapirajo,  natikajo nagobčnike….Zakaj to prenašate ?

https://www.facebook.com/100055981178962/videos/939050340295424/

Ti prasica, ki podpiraš cepljenje nisi vredna, da te pes pošćije

Ena drugo naj u grdo bučo cepita. Pa tisti,ki hoče naj se vsako leto 10x cepi proti covidu…

Jaz sem cepljena proti otroškim boleznim,kme..

Proti covidi pa nikoli ne bom!

Neskončno mladim gospodičnam lahko zaupam, da sem v večni službi Njenega Visočanstva Večne Princese Večnosti. Neskončno starejši sem od vesolja v katerem se nahajajo neskončno mlade gospodične. Nahajam se onkraj vesolja in vsenaokrog v vesolju. Vsak post dobi absolutno neznana princesa.

Odgovor na objavo uporabnika
Kayya, 08.01.2022 ob 17:08

To bi morali storiti cimprej . Obvezno. Cepiti vsaj tiste , nad 50 !

Cepi se, a ti kdo brani? Pa v bunker se skrij, ker cepivo ne prime.

Zakaj cepit? Ce se ve, da cepiva so nevarna, v fazi preizkusanja in niso ucinkovita. Prav tako cepljeni zbolijo. In ne bo dovolj niti 3.doza. Lep primer je Izrael. In tudi druge drzave z visoko precepljenost. To se bo nadaljevalo non stop cepljenje.  Ogromno ljudi ima stranske ucinke po cepljenju tudi kasneje jih bodo imeli. Lahko cez pol leta, eno leto. Nihce tega ne bo potrdil.

Pa tudi neke omejitve, ukrepi, prepovedi, teroriziranje, groznje  nosenje mask in to umazanih, ker se ve, da ne scitijo in  sploh epidemije ni ze  skoraj 7 mesecev. Od junija 2021

korona fašizem, ki ga zagovarjajo predvsem podkupljeni plčaanci, sem strogo proti cepljenjuk er dokazano ne deluje, če bi delovalo ne bi bili cepljeni okuženi in se špoikali vsake tri mesece, a za steklino pa hepatitis b se tudi vsake tri mesece špikate. al enkrat na 10 let

Če bi meni ob vsakem cepljenju zacingljali cekinčki v moj žep, bi mogoče tudi propagirala cepljenje. Ampak če pomislim, verjetno vseeno ne. Sicer nisem med tistimi, ki so za prisegli Hipokratovi v njeni novejši inačici, a nekaj morale in etičnih načel imam v sebi.

Sicer pa tudi Bizovičar, Magnifico in še kdo reklamirajo Špar, Hofer itd. Ne iz prepričanja, ampak za denar. Položnice morajo biti plačane, za kakšne mastne račun v tujini in ostale bonitete pa je treba dati še več od sebe. Magnificu in Bizovičarju vsaj ni treba groziti ljudem.

Mimogrede, sem 60, kovid sem prebolela dokaj lahko. Osebno poznam pa nekaj ljudi, prej zdravih v letih pod 50, tudi pod 30, ki imajo posledice po cepljenju.

Še ena teorija zarote se je uresničila. Katera bo naslednja ?

https://www.facebook.com/701694363207484/posts/4968138906562987/

Ste danes res vsi primituvci na kupu ?    Anticepilci ste znani po nizki intelegenci, a to vase blebetanje presega vse meje.

vprašaj “kriminalce v belem” koliko provizije prejemajo od lastnikov farmacije

Tinche, 09.01.2022 ob 14:23

Ste danes res vsi primituvci na kupu ?    Anticepilci ste znani po nizki intelegenci, a to vase blebetanje presega vse meje.

cepilci ste znani po nizki inteligenci, kljub temu kar se je dokazalo glede smrti cepljene Katje, ste neiteligentni cepilci še vedno naivni https://www.delo.si/novice/slovenija/cepljenje-s-cepivom-janssen-se-poteka/

Za: Tinche

Tudi ti mi ne deluješ  inteligenten/na, vsaj kar se tiče tvojega napisanega posta.

Smo videli tvojo silno inteligenco (tema pulmolog). Se zdaj nevem kako se umetno preboli kovid :))

m1957, 09.01.2022 ob 19:27

Za: Tinche

Tudi ti mi ne deluješ  inteligenten/na, vsaj kar se tiče tvojega napisanega posta.

Noben janšist ni inteligenten, sicer ne bi bil janšist.

Logarco pa Bevopicko ja ja v kurbn haus pa da zacutita to, kar ti nekdo posiljuje v glavo.

Noro dobrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Saj mogoče moj IQ res ne sega v višave, a besedo inteligenca se mi je pa nekako uspelo naučiti prav napisati.

Pridno vadi, črko po črko, mogoče bo v kakšnem desetem poskusu tudi tebi uspelo. Dotlej pa uporabljaj samo besede, ki jih že znaš napisati. Saj bo šlo, pa čeprav počasi in z malo težav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close