Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Beograd, kampiranje

Beograd, kampiranje

Ali je že kdo v Beogradu prespal v kampu. Za enega vem, da obstaja, vendar sem slišala, da je bolj čuden. Imel naj bi zelo malo prostora za šotore, ker naj bi oddajali predvsem nekakšne hišice, tako da sploh ne vem, ali se da tam kampirati. Sicer hoteli, kolikor sem slišala, niso tako dragi, a če gre tja cela družina, kar nekaj nanese. Problem je tudi, kje varno pustiti avto, da ti ne vlomijo vanj. Moji prijatelji so samo eno noč prespali v mestu in so jim že vlomili v avto, ki je bil parkiran na parkirišču pred hotelom.
Hvala za informacije

Preizkušen kamp je iz smeri Ljubljane proti Novemu sadu:

Batajnički put bb, Zemun
Tel: 3160-477, Fax: 610-425
e-mail: amkjedinstvo@ptt.yu
(12 km from the city centre)

Bungalow: 1/2 – 900 DIN
Rate – per person: 90 DIN
Car: 90 DIN
Bus: 360 DIN
Motorcycle: 90 DIN
Hookup: 120 DIN
Tax: not included in the price (84 DIN/day)
Breakfast: not included in the price
Credit cards: none

KAMP JE LEPO UREJEN, TOPLI TUŠI, KAKIH 5 KM OD ATOPUTA.
Je v bližini Galenike. Označen odcep. V lasti AMZS, Prijazen šef!
To je edini kamp v Srbiji, ki zasluži to ime!

tudi kamp vršac je soliden. ima visoka drevesa, ki so dala v najhujši vročini dobro senco senco in zelo prijeten zrak. za njihove razmere je kar v redu. je pa zabačen, saj je v bližini romunska meja, tako da smo bili lani zadnje dni v juliju prvi tujci, in verjetno tudi edini v celem letu, tako do niso niti vedeli kako prijaviti tujca na policiji. smo pa se lepo odpočili.

Tudi mi smo imeli to poletje zakampirati v Bg potem pa smo ugotovili, da pravzaprav ni tako drago, da bi veliko prišparali. Youth hostli so že od 10 eur na osebo, mi pa smo si privoščili kar hotel Salavijo, ki je v samem centru BG in za to plačali 40 eur na dan za dvoposteljno sobo in zajtrkom. Odvisno pa seveda, koliko dni ostaneš. Za več dni bi bilo seveda drago za dve tri nočnine pa gre. Avto smo imeli v hotelski garaži.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close