Najdi forum

benetke

Iz izkušenj povejte, kje je bolje iti na vlak za Benetke (in tam pustiti avto) ? V glavnem se govori, da je najbolje v Meštrah (park plac plačljiv). Nekateri pa gredo že v Monfalconu. Je pa od tam dobra ura vožnje z vlakom.
Kaj svetujete tisti, ki ste že šli na to varianto?

Aja, še nekaj. Na kateri postaji se gre dol (Benetke), da si najbliže centru?

Monafalconu? Dej ne seri, ma to mesto čisto lepo Slovensko ime: Tržič

Predvidevam, da se hočete izogniti gneči v Benetkah (parkiranju) in zato bi šli z vlakom. V Meštrah je tudi velika gneča, v Monfalkonu veliko manj, a je daljša vožnja z vlakom. Odločite se sami glede na potek celega izleta.
Najugodneje bi bilo iti kar iz LJ (tudi najceneje). Najbrž želite z avtom, saj si po poti lahko še kaj ogledate in ev. nadaljujete vožnjo do končne destinacije.

Hvala za odgovor. Tako nekako smo tudi predvidevali, a sem se hotela prepričat. Ja, imaš prav, Benetke niso naša končna destinacija.
Rada bi se še zahvalila “ostan doma” za konstrukitiven in nadvse prijazen odgovor.

Hvala za odgovor. Tako nekako smo tudi predvidevali, a sem se hotela prepričat. Ja, imaš prav, Benetke niso naša končna destinacija.
Rada bi se še zahvalila “ostan doma” za konstrukitiven in nadvse prijazen odgovor.[/quote]

Očitno nekaterim iskanje po internetu dela težave, pa pridejo samo do MON-a. Da bi pogledali še kaj drugega pa ne gre, kljub temu, da striček gugl ve vse!

Rada bi se še zahvalila “ostan doma” za konstrukitiven in nadvse prijazen odgovor.[/quote]

Očitno nekaterim iskanje po internetu dela težave, pa pridejo samo do MON-a. Da bi pogledali še kaj drugega pa ne gre, kljub temu, da striček gugl ve vse![/quote]

Google ne zna povedat iz izkušenj. Po te je avtorica spraševala.

jaz sem parkiral v mestrah, 5 minut od štacjona (južno od njega), ob ulici. Nič nisem plačal in niso mi razsatavili avta. Nato smo šli z vlakom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close