Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek belo -> sivo perilo

belo -> sivo perilo

Ali tudi vaše belo perilo postaja vedno bolj sivo s pranjem? Kako se temu izogniti?

Če uporabljaš dober prašek in pereš skupaj le belo perilo, ne postane sivo.

Samo belo skupaj, pa bo perilo snežno belo .

Ja tako je. Peri samo belo skupaj in to je to – dober prasek in sploh ni treba več prati an 90 ali 60. Že manjša temparatura učinkuje.

Btigita

In kateri je tisti dober prašek? Toliko reklam po TV, da človek res ne ve katerega bi kupil. Vsi nekaj obljubljajo. Dajte, izdajte, na katerega ve prisegate.

Morda kdaj uporabljate tudi kakšno belilo. Kako to vpliva na barvane brisače. Imate kaj izkušenj?

lp

Jaz belo perilo vedno perem z tekočim Arielom in je res belo, nikoli pa ne uporabljam belila, PA SEVEDA DOBER MEHČALEC .

Meni se pa zdi, da je ključnega pomena, da res pereš skupaj samo belo, da prašek sam po sebi nima toliko veze.

Jaz perem stvari, ki se smejo prato na 60 stopinj kar z Mercatorjevim praškom, pa Mercatorjevim mehčalcem. Perilo, ki pa ga je potrebno prati na nizkih temperaturah, pa perem z Woolite White.

poskusi včasih dodati prašku omino bianco, perilo bo takoj bolj belo

Peri le belo perilo skupaj, izloči tudi brisače in kuhinjske krpe, ki niso bele. Prašek je vseeno kateri uporabiš, jaz imam za belo najraje Ariel v prašku in perem na 90 stopinj, ker imamo otroka in je terba vse madeže pospravit. Ne dodajam belila.

V Mullerju se dobijo Wollite krpice, ki nase vežejo barvo. Daš jih v boben skupaj s perilom.Tudi če perem samo belo perilo, so krpice na koncu sive.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close