Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Beljenje dlačic

Beljenje dlačic

Ali katera uporablja kremo za beljenje dlačic?
Ne upam si jo kupiti, ker so mi v lekarni rekli, da se na tistem mestu kjer si namažeš kremo ten kože malo posvetli.
Rada bi si pobelila brčice na obrazu, do sedaj sem hodila k kozmetičarki kjer sem odstranjevala dlačice z voskom.

lp Neja

Ten kože res malo posvetli, ampak to traja kakih 15 minut. Mogoče malo več. Ni pa to trajna posvetlitev. Poskusi zvečer, zjutraj zagotovo ne boš bolj svetla. OK, razen dlačic.

LPM

koliko casa pa drzi to beljenje dlacic

Miska odvisno, ponavadi nekaj mesecev

Se strinjam, ta “posvetlitev” traja res le kratek čas, tako da si lahko pač zvečer to narediš, sicer pa si jaz navadno poleti posvetlim dlačice na rokah in sem zelo zadovoljna – postanejo mehke in skoraj nevidne, ponoviš pa to npr. na 14 dni, tako da ni tako hudo, “žrtvovat” tistih 15 minutk na dva tedna oz. po potrebi… se splača!

Manja,kje pa lahko to sredstvo kupis?Ali je v Dm???in koliko pribl.stane?

Ja, imajo v DM, imenuje se Andina – belilna krema (mogoče so še kake druge, ne vem), nazadnje ko sem kupila, je bilo nekaj čez 1000 sit (tam nekje okrog 1200, 1300…).
Lp

Če hočeš biti prepričana,da bo res vse vredu,si tudi ta postopek naredi pri kozmetičarki.Sicer pa se kremo nanaša na očiščeno kožo in se jo pusti učinkovati približno 15-20 min.Odvisno od moči dlake.Nanesi jo samo na dlake,ne na kožo pa bo vse ok. Res ten lahko malo potegne na rumenkasto,vendar je to zanemarljivo,če je mešanica za beljenje kvalitetna.Cena postopka v salonu je 1000 sit in mislim,da se to res izplača prepustiti nekomu,ki se s tem ukvarja,in ki bo postopek izpeljal pravilno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close