Bele (delovne) hlače in menstruacija
Zelo dobro vprašanje. Vidiš, na to sploh še nisem nikoli pomislila.
Zdaj, ko berem vaše odgovore, pa vidim, da imate ene res močno M in dejansko je to lahko problem. Jaz imam močno samo drugi dan, to pomeni, da če sem doma, imam tavečji vložek in ga menjam na 3 ure, za v službo pa dam tampon in menjam na 4 ure. K sreči, pa nisem v uniformi in se temno oblečem.
dobro vprašanje, 10.04.2022 ob 20:27
Zelo dobro vprašanje. Vidiš, na to sploh še nisem nikoli pomislila.
Zdaj, ko berem vaše odgovore, pa vidim, da imate ene res močno M in dejansko je to lahko problem. Jaz imam močno samo drugi dan, to pomeni, da če sem doma, imam tavečji vložek in ga menjam na 3 ure, za v službo pa dam tampon in menjam na 4 ure. K sreči, pa nisem v uniformi in se temno oblečem.
Jaz tudi nisem pomislila, da ene ženske morajo cel mesec nositi bele hlače. Jaz pač pazim, da imam v časju M temne hlače, če se zgodi kaka nezgodica. Če imaš pa v službi belo uniformo je pa to zoprna reč.
Zadnjič je tule ena pisala, ko ima hčerka težave, ker ima pri športu belo ‘uniformo’.
Zoprno, če imaš močno M pa, da moraš nositi bele hlače. Jaz bi imela vedno še dvoje rezervne hlače zraven pa skoz bi hodila na WC preverjat, če ni slučjno kaj mimo prišlo :).
močna M, 10.04.2022 ob 18:27
ko je res hudo, 10.04.2022 ob 16:30
Ko je res močna M, si dam maxi vložek, gor pa še navaden vložek vir. Pa ob najhujših dnevih nosim še higinske hlačke, ki ne prepuščajo kar tako.
Če pa vem, da si vložka ne bom mogla zamenjat 4,5 ur, si pa dam kar maxi vložek, ki se uporablja za inkontinenco urina.
Uf, jaz, ko lije, moram na eno uro menjat. Ta močan o.b. tampon, mi je bil premalo. Šalčka je bolje, je večja.
Če si ne morem menjavat, si torej dam maxi vložek za inkontinenco urina, ki vpije več kot 900 ml. 900 ml krvi pa tudi ne izgubim v 5-ih urah.
Torej ta maxi vložek in zaščitne hlačke, pa ne pride ven nič. Čeprav letijo kosi. Ker po 500 ml čišče na 2 h pa tudi nobena nima.
ko je res hudo, 10.04.2022 ob 20:39
Če si ne morem menjavat, si torej dam maxi vložek za inkontinenco urina, ki vpije več kot 900 ml. 900 ml krvi pa tudi ne izgubim v 5-ih urah.
Torej ta maxi vložek in zaščitne hlačke, pa ne pride ven nič. Čeprav letijo kosi. Ker po 500 ml čišče na 2 h pa tudi nobena nima.
Tole ja pa hudo. Včasih je tudi kar lilo iz mene, sem morala nujno po eni uri spraznit šalčko, menjat ta močne tampone. Ampak sem sreči lahko šla na WC kadarkoli. Zdaj pa tudi jaz ne morem letat na WC kadarkoli, amapk sem bila vmes na ginekolškem posegu, ki mi je omilil krvavitve in ne lije več tako. Če bi bilo pa tako kot prej in sedanja služba pa bi znorela.
Forum je zaprt za komentiranje.