Bele (delovne) hlače in menstruacija
Jaz, ko imam menstruacijo, vedno pazim, da nimam kakih svetlih hlač. Belih itak nimam. Ker moja M je obup in če še tako pazim, včasih kaj mimo priteče.
Pa sem razmišljala kako je to pri ostalih ženskah? Recimo v zdravstvu imajo marsikje bele hlače, vedno.
A imate druge tako bolj normalno menstruacijo, da nikoli nič mimo ne pride? Sem bila zadnje čase prav pozorna na te bele delovne hlače. Pa to se takoj vse pozna, če bi kaj mimo priteklo.
Kako vam uspe, da nič mimo ne pride?
ladygaladriel, 10.04.2022 ob 09:38
A za tampone pa še niste slišale? Če jih ne prenesete , so pa današnji vložki čist ok jih pač bolj pogosto menjujete.
Ene ste res kure.
In kaj ima tvoj zapis s to temo? Upam, da se zavedaš, da si prišla ti žaliti sem, si pa sama izpadla izjemno butasta. Daj drugič poskusi temo razumeti, preden začneš žaliti, ker res butasta izpadeš.
Z gazami, 10.04.2022 ob 09:35
Sem med. sestra in sem takrat raje v krilu. Če gre kaj mimo pa naredim, kot da pobiram za pacientom krvave gaze.
Dobra ideja :).
Jaz sem opazovala fizioterapevtke, te nimajo krvavih gaz. Pa, ker sem imela ravno M, sem študirala kako je super, da ne rabim nosit belih hlač.
močna M, 10.04.2022 ob 09:31
Jaz, ko imam menstruacijo, vedno pazim, da nimam kakih svetlih hlač. Belih itak nimam. Ker moja M je obup in če še tako pazim, včasih kaj mimo priteče.
Pa sem razmišljala kako je to pri ostalih ženskah? Recimo v zdravstvu imajo marsikje bele hlače, vedno.
A imate druge tako bolj normalno menstruacijo, da nikoli nič mimo ne pride? Sem bila zadnje čase prav pozorna na te bele delovne hlače. Pa to se takoj vse pozna, če bi kaj mimo priteklo.
Kako vam uspe, da nič mimo ne pride?
Jaz sploh nimam svetlih hlač, vsaj dolgih ne. Je pa res da uporabljam tampon in ga pač res pogosto menjujem ker imam drugače kar močno menstruacijo. V službi sicer nosimo svetlo roza uniforme in se hitro vidi če kaj pride skoz, skor tako kot pri belih hlačah. Ampak pravim, uporabljam tampon. Če je pa bila kdaj situacija da sem vedela da ne bom mogla na 2 uri si menjat sem si pa dodatno nalepila se vložek, za vsak slučaj.
močna M, 10.04.2022 ob 09:41
In kaj ima tvoj zapis s to temo? Upam, da se zavedaš, da si prišla ti žaliti sem, si pa sama izpadla izjemno butasta. Daj drugič poskusi temo razumeti, preden začneš žaliti, ker res butasta izpadeš.
Butasta si ti, ker niti osnovnih stvari, kot je močna menstruacija ne znaš shendlat. Ce si najstnica te razumem, če pa si odrasla ženska, potem pa si res kokoš na kvadrat.
Jaz pa takole, 10.04.2022 ob 15:59
Cisto prav ima.
Ob zelo močni menstuaciji tampon in ščitnik perila.
Ob uporabi tampona “nič ne curlja in kaplja”, če to začutiš, pa je zadnji čas za menjavo tampona.
Uporabljam 3 različne velikosti, odvisno od moči menstruacije
Vsaj 15 let že nisem imela madeža na spodnjicah.
TAki ne veste kaj je močna menstruacija. Moja je močna samo 2.dan, takrat se mi parkrat dobesedno ulije in ne zdrži noben tampon. Always nočni najmočnejši vložek za silo, ampak si moram takoj zamenjat. A včasih ne gre, ne morem stranki rečt, oprostite, moram it zamenjat vložek, takoj bom nazaj. Takrat mi kdaj gre skozi, na srečo sem v črnem in se ne vidi. Skodelico si pa ne predstavljam, da jo na javnem wcju splahujem in dajem ven/not. Poskusila pa res nisem.
ladygaladriel, 10.04.2022 ob 12:32
Butasta si ti, ker niti osnovnih stvari, kot je močna menstruacija ne znaš shendlat. Ce si najstnica te razumem, če pa si odrasla ženska, potem pa si res kokoš na kvadrat.
Ti pa tako pametna kot si, ampak seveda pa ne znaš odgovoriti na vprašanje. Odgovora nimaš, žaliti pa znaš, kar kaže na to, da si res uboga, v glavo.
Res, priporočam ti, da se prvo naučiš brati, ker se totalno sramotiš.
ko je res hudo, 10.04.2022 ob 16:30
Ko je res močna M, si dam maxi vložek, gor pa še navaden vložek vir. Pa ob najhujših dnevih nosim še higinske hlačke, ki ne prepuščajo kar tako.
Če pa vem, da si vložka ne bom mogla zamenjat 4,5 ur, si pa dam kar maxi vložek, ki se uporablja za inkontinenco urina.
Uf, jaz, ko lije, moram na eno uro menjat. Ta močan o.b. tampon, mi je bil premalo. Šalčka je bolje, je večja.
močna M, 10.04.2022 ob 18:25
Ti pa tako pametna kot si, ampak seveda pa ne znaš odgovoriti na vprašanje. Odgovora nimaš, žaliti pa znaš, kar kaže na to, da si res uboga, v glavo.
Res, priporočam ti, da se prvo naučiš brati, ker se totalno sramotiš.
No dajmo še mal jokat. Delaš v zdravstvu pa ne znaš shendlat lastne menstruacije.
Ne mi prodajat bučk, da se ti tolk ulije , da noben vložek ne zdrži.
Sama sem imela izredno močne m. , takšne, da sem bila zaradi tega slabokrvna.
Enostavno sem uporabljala tampon + vložek. Seveda sem jih menjevala zelo pogosto. Tudi na eno uro.
ladygaladriel, 10.04.2022 ob 19:21
No dajmo še mal jokat. Delaš v zdravstvu pa ne znaš shendlat lastne menstruacije.
Ne mi prodajat bučk, da se ti tolk ulije , da noben vložek ne zdrži.
Sama sem imela izredno močne m. , takšne, da sem bila zaradi tega slabokrvna.
Enostavno sem uporabljala tampon + vložek. Seveda sem jih menjevala zelo pogosto. Tudi na eno uro.
Če bi bila ti vsaj malo pismena, bi vedela, da ne uporabljam vložkov tako, da uči se brati. In, če bi bila ti vsaj malo pisemena, bi tudi vedela, da ne delam v zdravstvu.
Ampak ja, branja se človek uči v OŠ.
močna M, 10.04.2022 ob 19:42
Če bi bila ti vsaj malo pismena, bi vedela, da ne uporabljam vložkov tako, da uči se brati. In, če bi bila ti vsaj malo pisemena, bi tudi vedela, da ne delam v zdravstvu.
Ampak ja, branja se človek uči v OŠ.
Whatever. No daj še malo kokodakat.
Forum je zaprt za komentiranje.