Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bejba,kje si?

Bejba,kje si?

Bejba ali si se izgubila,poklepetajva o tem in onem.

Ni me!
Sm bla z mojim na potovanju. Krasno in strastno!!!

Očitno se je čist zgubila. Forum bo počasi crknil!

Ja, če ni bejbe pa res n ič ne funkcionira!

Menda še pravega seksa ne bi bilo?!?

Oo ,čao bejba,dolgo te ni bilo.Kako sta se imela na potovanju in kje sta bila?

Kir, zdej mi boš pa še ti ratal všeč. Pa ravno zdaj, ko bom res šla!
Smrk, smrk!!!

Lepo se imej!

Kaj se pa ti vmešavaš v bejbo, eej,ustavi konje in si najdi svojo sogovornico!

Žan, jaz se vtikam in če imam srečo, tudi vtikam v vse! Ne verjameš? Pripelji ženo, če jo imaš!

Ti boš vtaknil,vsral.Te bi tako obdelala,da ne bi nikdar več hotel sexat.Vtakni ga raje med skale in čakaj na potres.

Ha ha, strah ima velike oči! Sicer pa nekdo je bil že na tvojem mestu, pa…

Res smešno,žalostno.No kar lepo pospravi kovček,ker Bejbe danes ne bo več.Kaj hočeš reči,kdo je bil že na mojem mestu,bodi malo bolj jasen!

otroci… (zamahne z roko, se nasmehne in gre)

Tudi on je mislil, da ne bom dobu – sam če se zapičim, bom šel tudi z glavo skozi zid

Kako izvirno,jedrnato,ali je sploh vredno pisati.Brez komentarja,ker nekaterim žal ni pomoči.

Fantje, vi ste pa res smešni.

Žan: dans bom še, do 15:00, potem pa me verjetno dolgo ne bo več, ker bom menjala službo in mislim, da bo dosti bolj dinamično, tako da ne bom imela ne časa ne priložnosti za skočit na forum. Sej veš, vodenje,… Se bom pa mogoče tu pa tam še kdaj oglasla, če bo prilika in kakšna zanimiva debata.
Drugače pa ne bit tolk nesramen do drugih. To kar dajemo, to prejmemo, tako da, širi med ljudi dobro voljo in tudi sam boš dobre volje.

Kir: tudi ti se lepo imej

Poln idej: zelo domiselno, če se le ne bi danes na forumu že večkrat ponovilo. Sem se pa nasmejala ob tej izjavi.

Bodite srečni

Saj se ti vidi,da imaš pretrdo.

Vso srečo v novi službi in bilo je zelo lepo in prijetno klepetati s teboj.LP Žan.

Žan, bodi priden, lepo se imej in imej rad svojo punco. Uživaj življenje.
Pozdrav,
Bejba.

Hvala lepa,tebi pa še enkrat želim veliko uspehov v novi službi in uživajta s zvojim,pa javi se kaj v prihodnosti.Čao.Žan

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close