Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice bed&parking v Muenchnu

bed&parking v Muenchnu

Potujem v Ameriko in bi na letališču v Munchnu pustil avto. Letalo imam zgodaj zjutraj in bi zato v Muenchnu prespal. Slišal sem za poceni varianto bed&parking (hotel oz. penzion), kjer je moč (ob spanju) tudi za daljši čas pustiti avto. Hvala že vnaprej.

Pred časom je že blo govora na to temo tule na forumu, mal pobrskaj …

Se spomnim, da je bilo govora o tem. Ampak enostavno ne najdem, torej – če ima slučajno kdo Internet stran od hotela oz. penziona, ga pčrosim za informacijo…

Mi smo novembra 2009 leteli iz Munchna in pustili avto par km stran z letalisca. Pisi jim na ta naslov, lahko v hrvascini-razumejo: mail@muenchen-flughafenhotel.de
Spletna stran je: http://www.park-fly-muc.de

Ko smo zjutraj prisli tja, smo avto pustili na parkingu za rampo, sofer nas je s kombijem odpeljal do vhodnih vrat letalisca in ko smo cez 17 dni prisli nazaj, nas je tam cakal in nas peljal do avta.

evo tole je že večkrat preverjena varianta! Priporočam.
Prideš, parkiraš, prespiš, poješ zajtrk, te nekdo odpelje do letališča in potem tudi pričaka ko se vrneš.

To sem iskal, pa se nisem spomnil mail-a. Hvala.

Samo mimogrede – park&fly pri g. Brunotu preverjeno odlična stvar. Prespala sva v udobnih sobah z zajtrkom, za nočitev (2.osebi) + prevoz na letališče pri odhodu in prihodu + parkirišče sva plačala 90 evrov (za vse skupaj !!!). čeprav se je najino potovanje v Ameriki zaradi islandskega vulkana podaljšalo z 19 na 27 dni. Podaljšanja parkinga sploh ni hotel računati. Prijazen možakar, dogovarjali smo se po mailu, za primerjavo – za “long term parking” na letališču bi plačala natanko toliko (teden dni 50 evrov + naslednjih 20 dni po 2 evra) – seveda brez prenočišča. Skratka – krasna zadeva, ko na 12 urni let greš naspan in spočit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close