Bedaki, si upate napisati da boste šli volit in katerega boste
Mesijanskega, odrešiteljskega politika, na ravni Jezusa bomo volili, ker potem bo vse drugače, popeljal nas bo v svetlo prihodnost, pravi raj bo Slovenija, le če izvolimo “pravega” politika. In takšnih Jezusov je vse polno v vsaki politični stranki, kar pomeni, da je vseeno, koga volimo.
Đukanović press
Volila bom tistega, ki bo podpisal prisego o nicelni toleranci korupcije in škodljivih odločitvah za narod in jamstvo z njegovim lastnim premoženjem in tako vsem njihovim ter vsem na odlocitvenih funkijah.
In ta ki bo uvedel pravično sodstvo in celotno prenovo pravnega procesa ( vsi vidijo s prsti v marmeladi, potem pa pade proces, ker marmelada ni imela etikete ( karikiram).
Vsi ki so oškodovali narod in z mahinacijami poceni kupovali slovenska uspešna podjetja/ narodna bogastva/ znamke, jih preprodajali… kaznovati za izdajo naroda, skratka vse mahinacije, ki pomenijo siromasenje domovine za osebno finančno korist.
Takoj volim takega Kekca ali Kralja Matjaža
Anonimno 62111, 30.08.2025 ob 19:47
vem da boste šli volit, ker ste bedaki. napišite koga boste volili, da se bomo mi tapametni smejali. volitve so za zaostale neuke zabite bedake.
Ker nisem bedak hodim volit. Vedno oddam glas tistemu, ki se mi zdi najmanj škodljiv, žal po g. Drnovšku dalje ni bilo nobenega dobrega kandidata, morda pa se končno le pojavi kdo primernejši od vseh do sedaj. Upanje umre zadnje, pravijo.
Anonimno 8765, 01.09.2025 ob 18:44
Volila bom tistega, ki bo podpisal prisego o nicelni toleranci korupcije in škodljivih odločitvah za narod in jamstvo z njegovim lastnim premoženjem in tako vsem njihovim ter vsem na odlocitvenih funkijah.
In ta ki bo uvedel pravično sodstvo in celotno prenovo pravnega procesa ( vsi vidijo s prsti v marmeladi, potem pa pade proces, ker marmelada ni imela etikete ( karikiram).
Vsi ki so oškodovali narod in z mahinacijami poceni kupovali slovenska uspešna podjetja/ narodna bogastva/ znamke, jih preprodajali… kaznovati za izdajo naroda, skratka vse mahinacije, ki pomenijo siromasenje domovine za osebno finančno korist.
Takoj volim takega Kekca ali Kralja Matjaža
Šel bom volit SDS.
Preziram celotno slovensko politiko.
Vem da je slovenski narod bebav in ima kratek spomin, že od časov korone, ko je protestiral proti Janši se ni nič naučil, tako da bo ponovno izvolil Janšo.
Sam želim, dodati svoj glas in prispevati k temu kako se bo slovenski narod ponovno zajebal. Da se bom lahko ponovno režal narodu kako bo fasal od Janše in trpel.
Že pred korono sem volil Janšo in Janša je upravičil vsa moja pričakovanja in je naredil sranje kot sem ga pričakoval. Slovenci so fasali in dobili, kar so si zaslužili. Z veseljem sem hodil opazovati proteste proti Janši.
Dragi Slovenci, niste podprli istospolnih na referendumih, pustili ste, da je Janša( in Primc, NSi pedri) zmagal pa sem vam jaz vrnil in vam dal žlico lastnega strupa, da je Janša zmagal še nad vami in jebal vaše družine s korona zaprtjem in šolanjem od doma.
Ste dobili povrnjene vsaj malo kalvarije, ki so jo mogli istospolni prenašati zaradi vas.
Resnico, 02.09.2025 ob 20:14
Desnih ne bom, levih pa sploh ne, niti v sanjah. Najverjetneje bom Resnico. Če bi me pa slučajno zadnji hip kaj razočarali, pa kakšno drugo novejšo stranko. Seveda s tem ne mislim novih obrazov starih, prefarbanih strank. Se pa vse bolj strinjam z avtorjem, da, so volitve farsa, volilci pa bedaki.
Tale Stevanovič bo takoj z Janšo šel v koalicijo.
Forum je zaprt za komentiranje.