Bedaki, si upate napisati da boste šli volit in katerega boste
Kako naj vedo koga bodo volili če pa jim še niso določili katere naj bi volili?
Najprej jim določijo katere imajo za voliti ter šele potem si neprisebni zabitočredniki izberejo od ŽE IZBRANIH katerega bodo volili. V bistvu je zadeva tako glupa, da bi bile volitve lahko definicija za opis neumnosti ter naivnosti.
Ja kaj misliš ?
Slabše kot ste “ta pametni” izvolili ta “neumni” ne moremo, tiha večina bo odločila, prav tako kot je bilo na referendumu, pred volitvami se bo morda že nakazoval razultat, na dan volitev boste prvo butali v zid s trdimi glavami, po začetnem šoku boste drli na ulice noret, ne pa plesat, spet boste razbijali še preden bomo dobili novo vlado .
Anonimno 62111, 30.08.2025 ob 19:47
vem da boste šli volit, ker ste bedaki. napišite koga boste volili, da se bomo mi tapametni smejali. volitve so za zaostale neuke zabite bedake.
Ni levih in desnih.Meni so ti trenutni bedaki v politiki tako všeč in me z vsako lažjo in nategovanjem Slovencev tako nasmejejo. Bom videl kdo bo najbolje lagal,čeprav sta Golob in Janša najboljša uničevalca,lažnivca.Zaenkrat sem za Goloba,upam da zmaga,ampak SDS mora biti drugi.
Počakajmo na predvolilna soočenja in knjig lažnih obljub.Zna se zgiditi da bo Janša bolj lagal in bom njega volil.
Letos ste nacisti, fašisti, komunisti zgodaj začeli z propagando, da se ljudje ne udeležijo volitev, da njihov glas ni pomemben.
Brez glasu proti bi živeli kot v Severni Koreji, Kubi, Venezueli z 50€ plače in pomanjkanjem hrane, propadlo infrastrukturo in brez prihodnosti za slovenske otroke.
Demokracija, volitve, protesti, referendumi so edino orodje ljudi, da povejo na miren način ali so zadovoljni ali niso. Druga pot je pa krvava in terja žrtve in škodo!
Zato zavračam pozive k bojkotu raznih plačancev, mentalno suženjstvo, kjee se je treba klanjat 1 opciji, je bilo ukinjeno leta 1991 po 45 letih dominacije 1 anti demokratične stranke!
Na volitve bom šel, nikoli ne volim že vnaprej, kot ovca, vedno poslušam argumente leve in desne strani in tista, ki mi je bližje + realna in uresničljiva v 4 letih dobi moj glas in podporo za naslednji mandat.
Lahko ti pa povem koga nisem volil na prejšnih volitvah in zakaj.
Nisem volil Svobode, ker je Golob povedal, da bo dvignil davke.
Nisem volil strank,ki zagovarjajo masovni uvoz ilegalcev iz 3.sveta.
Nisem glasoval za stranke, ki izključujejo sodelovanje z stranko, ki jo voli 25% sodržavljanov.
Kako bodo taki gradili državo, za Slovence za boljšo sedanjost, preteklost in prihodnost, če niso sposobni niti sodelovanja?
Uspeh, države, kjer iz igre izločiš 25% volilne populacije + njihove družine je misija nemogoče!
400 000 bedakov na 490 000 podlage, 30.08.2025 ob 19:57
Ja kaj misliš ?
Slabše kot ste “ta pametni” izvolili ta “neumni” ne moremo, tiha večina bo odločila, prav tako kot je bilo na referendumu, pred volitvami se bo morda že nakazoval razultat, na dan volitev boste prvo butali v zid s trdimi glavami, po začetnem šoku boste drli na ulice noret, ne pa plesat, spet boste razbijali še preden bomo dobili novo vlado .
Kdo bo spet razbijal? Daj malo razloži. Že nekaj časa opažam, da pišeš neke čudne stvari.
spet bodo razbijali, 31.08.2025 ob 08:10
Kdo bo spet razbijal? Daj malo razloži. Že nekaj časa opažam, da pišeš neke čudne stvari.
Kdo pa je razbijal, spomin vinske mušice ali kaj hujšega ?
Recimo ta članek, tu je kronologija , protestirali ste že ko je samo zadišalo po desni vladi, ko vlade sploh še ni bilo !
Verjemi tudi naslednje leto boste noreli že na dan razglasitve razultatov volitev, pa ne boste plesali da se razumeva !
Vlada še niti ni bila formirana , vi ste pa že noreli
…https://www.rtvslo.si/slovenija/tukaj-smo-ker-ste-prelomili-svojo-obljubo/515706
pa še je tega, enako bo tudi tokrat !
Suverenisti in antiglobalisti so EDINA rešitev za Slovenijo, za Evropo in svet.
V Sloveniji je to Resni.ca s Stevanovićem, v Nemčiji AfD z Alice Weidel, v Avstriji FPO s Herbertom Kicklom, v Franciji RN z Marine Le Pen, Madžarska – Viktor Orban, Slovaška – Robert Fico, Poljska – Karol Nawrocki, Nizozemska – Geert Wilders,….
V letu 2026 volite Resni.ca. Že to, da GREZNICE 24kur, RTV Slo, Delo, Mladina idr. sralci od legacy-media diskreditirajo ali ignorirajo Resni.co, ŽE to je zanesljivi znak, da je treba voliti Resnico in je Resnica edina prava izbira.
Vsekakor Goloba. Naj spelje do konca, kar si je zastavil. Gre v pravo smer. Zdaj je nagruntal, kako se to dela in sem prepričana, da bo izpeljal, kar je obljubil.
Levica nima dovolj moči, da pohodi desne, enako ne SD, Prebilič pa je povzpetnik in zaenkrat še ni povedal nič pametnega.
Vsa desna nesnaga so pa samo Janševe oprode in služabniki. Taki ne morejo voditi niti svoje stranke brez njegove komande, kaj šele državo.
pikimepiki, 31.08.2025 ob 09:32
Suverenisti in antiglobalisti so EDINA rešitev za Slovenijo, za Evropo in svet.
V Sloveniji je to Resni.ca s Stevanovićem, v Nemčiji AfD z Alice Weidel, v Avstriji FPO s Herbertom Kicklom, v Franciji RN z Marine Le Pen, Madžarska – Viktor Orban, Slovaška – Robert Fico, Poljska – Karol Nawrocki, Nizozemska – Geert Wilders,….
V letu 2026 volite Resni.ca. Že to, da GREZNICE 24kur, RTV Slo, Delo, Mladina idr. sralci od legacy-media diskreditirajo ali ignorirajo Resni.co, ŽE to je zanesljivi znak, da je treba voliti Resnico in je Resnica edina prava izbira.
Ti si ona “psihiatrična uporabnica”? Koliko krat boš še isto limala sem gor?
Telica zabita.
Saj Stevanovič te bo prvi cepil, veš. Ha ha ha. Pa boš Našpikimešpuki
Forum je zaprt za komentiranje.