Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › BBQ vdova je postala že prav neokusna z objavami!

BBQ vdova je postala že prav neokusna z objavami!

CE povem svoje mnenje, da je taksno vedenje zame nesprejemljivo (govorim v javnosti, zame tudi v zasebnem krogu), ne pomeni, da nekoga blatim. (Kar se mene tice, se kar sam z objavo). Drugace pa jaz za njih se vedela ne bi, ce se ne bi sami prostovoljno JAVNO izpostavljali. Teh objav pac ne mores imeti za zasebne, ker to niso.

P.s. pred kratkim sem videla se eno znano druzino tako se slikat (pred temi) in mi je bilo naravnost sokantno kaj takega videt. Ker pac si ne predstavljam niti v sanjah, da kaj takega ucis lastne otroke. Ne glede na vse. Da pa to se javno objavis ….

A TEM ZAPISOM …se popolnoma strinjam!

Odgovor na objavo uporabnika
moj podpis, 16.01.2022 ob 21:39

CE povem svoje mnenje, da je taksno vedenje zame nesprejemljivo (govorim v javnosti, zame tudi v zasebnem krogu), ne pomeni, da nekoga blatim. (Kar se mene tice, se kar sam z objavo). Drugace pa jaz za njih se vedela ne bi, ce se ne bi sami prostovoljno JAVNO izpostavljali. Teh objav pac ne mores imeti za zasebne, ker to niso.

P.s. pred kratkim sem videla se eno znano druzino tako se slikat (pred temi) in mi je bilo naravnost sokantno kaj takega videt. Ker pac si ne predstavljam niti v sanjah, da kaj takega ucis lastne otroke. Ne glede na vse. Da pa to se javno objavis ….

A TEM ZAPISOM …se popolnoma strinjam!

Tudi jaz sem videla eno drugo znano slo družino, da so se tako slikal. Najbrž je to neka nova moda “zvezd”. Se mi zdi neokusno..

zdrava psihoterapija, 16.01.2022 ob 17:58

Lord529, 16.01.2022 ob 17:37

zdrava psihoterapija, 16.01.2022 ob 17:29

Lord710, 16.01.2022 ob 16:18

Se čudim, 16.01.2022 ob 15:49

So se mi silili v začetku. Ampak če pomislim, ko sem sama žalovala, pa še za nekaj drugih vem, ti ni do foto sešnov, intervjujev, ampak želiš mir, intimo, da odžaluješ, ne pa da se razgaljaš pred kamerami in tujci.

Jaz pa po vseh izkušnjah z žalovanjem vem, da je vsakič potrebno nekaj drugega, da ti je lažje. Včasih sem bila bolj pristaš osamljenega žalovanja, danes pa sem bolj za to, da si daš duška in daš vse ven iz sebe, karkoli to je kar ti trenutno pomaga. Če je njim tako lažje, jim pač je. Nihče od nas nima pravice soditi

Greš v hosto,   v hrib, ali pa na kolo, po samotnih poteh in cestah  zjutraj v času, ko še (ni) nikogar  in se lahko glasno izraziš, izpoješ , izliješ svoje žalovanje. Pomaga dosti bolj, hitreje in učinkoviteje,  kot razpredanje po socialnih omrežjih.

Karkoli komu pomaga. Nekomu je ventil kar ti opisuješ, spet drugim nekaj drugega. Ljudje najdejo tolažbo tudi na spletu, sploh na družabnih omrežjih kjer so v stiku z ljudmi, ki jih poznajo. Včasih to potrebujejo in s tem ni nič narobe. Narobe je to, da se jim sodi za to kako se soočajo s svojo izgubo. Še vedno je bolj zdravo to kot zapiranje vase.

Ja, prav si zapisal:

“Ljudje najdejo tolažbo tudi na spletu, sploh na družabnih omrežjih kjer so v stiku z ljudmi, ki jih poznajo”.

Torej s sebi poznanimi  i polinkanimi kot prijatelji na zaprtem delu, čisto razumljivo in sprejemljivo ; ne pa javno odprtem profilu in fakiče kazat.

Glede na to, da jaz, ki nimam profila na Instagramu, ne vidim slik na prilepljena linčku, objava očitno ni javna. Je pa škoda, da judje spustijo med svoje Instagram prijatelje tudi take, ki jih potem blatite na javnem forumu.

Glede na to, da jaz, ki nimam profila na Instagramu, ne vidim slik na prilepljena linčku, objava očitno ni javna. Je pa škoda, da judje spustijo med svoje Instagram prijatelje tudi take, ki jih potem blatite na javnem forumu.

Tudi jaz ga nimam, pa kaj ko vse to skoči ven iz vsake objave na 24 ur…ali tam nekje…

Tudi meni je neokusno.Posebno pa še tista slika s fakiči.Ni vzgojno, kakorkoli, ni !

4x babi, 16.01.2022 ob 22:08

Tudi jaz ga nimam, pa kaj ko vse to skoči ven iz vsake objave na 24 ur…ali tam nekje…

Tudi meni je neokusno.Posebno pa še tista slika s fakiči.Ni vzgojno, kakorkoli, ni !

Meni nikjer ne skoči kaj takega ven. Jih pa seveda nikoli nisem guglala ali drugače iskala informacij o njih. O nesreči sem prebrala v medijih, potem pa nekaj kasneje tukaj na MON en kup pljuvanja po tej družini. In to zato, ker so se njihovi prijatelji baje odločili, da bodo zanje zbrali nekaj denarja.

Prijatelji pa taki, 16.01.2022 ob 22:04

Tudi Instagram profil ima možnost nastavitve “privat”, ko so objave zaprte neprijateljem in nepovezanim. Tisti račun ni označen kot “privat”, je javno objavljeno – torej tudi za tiste, ki niso sledilci, prijatelji, so pa prijavljeni naključno v Instagram, ni nujno da karkoli tudi sami objavljajo.

da bo razumljivo, 16.01.2022 ob 22:19

Tudi Instagram profil ima možnost nastavitve “privat”, ko so objave zaprte neprijateljem in nepovezanim. Tisti račun ni označen kot “privat”, je javno objavljeno – torej tudi za tiste, ki niso sledilci, prijatelji, so pa prijavljeni naključno v Instagram, ni nujno da karkoli tudi sami objavljajo.

Taki so najhujši. Torej niti ne sledijo, ampak samo špijunirajo in blatijo okoli anonimno, ker sami nimajo lajfa ne kaj pametnega za objaviti. Razen na onlyfans LOL

Družba je bolana. Narcisoidna.

Kdor se javnosti prostovoljno izpostavlja in vleče nase pozornost neznancev, naj se zaveda, da je lahko tudi hrana raznim mentalnim bolnikom in pokvarjencem.

Žalovanje je intimna stvar. Takrat se obrneš navznoter, k svoji in umrli duši. Ne pa da bežiš stran od nje, v zunanji svet, k tujcem.

Maya330, 16.01.2022 ob 22:25

Družba je bolana. Narcisoidna.

Kdor se javnosti prostovoljno izpostavlja in vleče nase pozornost neznancev, naj se zaveda, da je lahko tudi hrana raznim mentalnim bolnikom in pokvarjencem.

Žalovanje je intimna stvar. Takrat se obrneš navznoter, k svoji in umrli duši. Ne pa da bežiš stran od nje, v zunanji svet, k tujcem.

“je lahko tudi hrana raznim mentalnim bolnikom in pokvarjencem” to se pa strinjam.

Don672, 16.01.2022 ob 22:31

“je lahko tudi hrana raznim mentalnim bolnikom in pokvarjencem” to se pa strinjam.

Res je pa tudi, da ni normalno, da se takole populizira.Ni potrebe.

Je ali ni, njena odločitev, njeno življenje. Karkoli naredi, še ne pomeni, da se lahko vsak bolnik nanjo spravi. To je narobe, da si vsak jemlje pravico obsojati in govoriti kaj je za drugega prav ali ne in kaj bi moral in kako. Nihče nima te pravice.

Sod, 16.01.2022 ob 22:22

Taki so najhujši. Torej niti ne sledijo, ampak samo špijunirajo in blatijo okoli anonimno, ker sami nimajo lajfa ne kaj pametnega za objaviti. Razen na onlyfans LOL

pa ravno “zvesti sledilci” so stalkerji.

letvice soda, 16.01.2022 ob 23:33

pa ravno “zvesti sledilci” so stalkerji.

Sledilci so ljudje, ki jih zanima kar počneš, življenjski stil, miselnost ali karkoli pač ‘promoviraš’ na teh profilih. Nekomu enostavno paše tvoja energija in ti sledi, ker ga motiviraš tako ali drugače. Taki, ki ne sledijo, ne zamudijo pa ene objave, se ve kaj so… Hejterji. Stalkerji so pa obsedenci, ki ti želijo škoditi tako ali drugače. Takim se ne izogneš, tudi če imaš profil zaklenjen na privat. Te pridejo pred blok čekirat

Če ne zaradi te fotke njena bolečina 1% manjša… zakaj ne. Vsak se po svoje spopada. Pomoje s tem sebi in otrokom dviguje moralo.

Lahko pa še kakšno o Sinead rečemo, ki ji je 17-letni sin pred kratkim naredil samomor. Je potem javno pisala, da mu bo sledila. Na pogrebu je imela pa roza trenerko. Dejmo se še nad tem mal zgražat.

To je njen način življenja. Nekatere pravite, da ste ostale same z več otroki, potem bi jo morale razumeti. Ne zavedate se, da je brez njega morala roditi in poleg dokaj majhnih otrok skrbi še za novorojenčka, ki je morda siten in ne spi. Ene brez moževe pomoči še za enega dojenčka niso sposobne skrbeti. Prav imajo, da so letu 2021 pokazali sredinca.

Hudo, 17.01.2022 ob 05:27

To je njen način življenja. Nekatere pravite, da ste ostale same z več otroki, potem bi jo morale razumeti. Ne zavedate se, da je brez njega morala roditi in poleg dokaj majhnih otrok skrbi še za novorojenčka, ki je morda siten in ne spi. Ene brez moževe pomoči še za enega dojenčka niso sposobne skrbeti. Prav imajo, da so letu 2021 pokazali sredinca.

ni edina vdova z majhnimi otroki

Ne poznam gospe, ne grem gledat na instagram, in ne doniram nikomur, razen živalim. Tako da, zaradi mene lahko objavlja kar hoče. Sam se moraš odločiti, ali te bo nekdo nategnil (finančno, fizično ali vizualno).

Če gospa ne bi imela obiska na instagram strani, bi se slej ko prej lotila kakšnega dela. Dokler burka vodo, jo bo najbrž še naprej mešala. Odločite se sami, ali ji boste držali lestev ali ne.

Čuden način življenja.In čudna slika s fakiči.Neprimerno oboje.Takoj me odbije.

Meni njeno javno žalovanje ne bi bilo moteče, če v to ne bi vpletala otrok. Tu je pa meja. Se je tisto mesec dni staro detece samo odločilo, da bo na sliki z matko, ki kaže fak**a? Zrelo za socialno.

Vsak se ima pravico odločit kaj bo objavljal, na srečo pa tudi kaj bo bral 🙂

Kuj železo, dokler je še vsaj malo toplo.

.

itak894, 17.01.2022 ob 12:36

Kuj železo, dokler je še vsaj malo toplo.

Kaj ia misliš to, s klikanjem objav in cvenkanjem?

Ja, vsak posameznik pa odloči, koliko bo klikal in doprinesel s tem.

Kot so pa že drugi omenili – noben problem, če bi to sama počela – otroci so pa še mladoletni, možgansko in umsko odvisni od svojega vzgojnega zgleda, matere; so bili s strani polnoletne matere načrtno nagovorjeni, da pokažejo fakiča… Tukaj se pa moja toleranca konča.

Jojno, 17.01.2022 ob 00:19

Če ne zaradi te fotke njena bolečina 1% manjša… zakaj ne. Vsak se po svoje spopada. Pomoje s tem sebi in otrokom dviguje moralo.

Lahko pa še kakšno o Sinead rečemo, ki ji je 17-letni sin pred kratkim naredil samomor. Je potem javno pisala, da mu bo sledila. Na pogrebu je imela pa roza trenerko. Dejmo se še nad tem mal zgražat.

Pa ravno Sinead’ O Connor daješ za primerjavo, ki tudi nikoli ni bila nekako psihično stabilna vzornica, niti skozi svojo kariero ne. Že samo besedila njenih pesmi poslušaš in ti je jasno. Ja, je hudo pokopat lastnega otroka, samo nek vzorec se pa je moral vleči skozi genetiko.

Pa ravno Sinead’ O Connor daješ za primerjavo, ki tudi nikoli ni bila nekako psihično stabilna vzornica, niti skozi svojo kariero ne. Že samo besedila njenih pesmi poslušaš in ti je jasno. Ja, je hudo pokopat lastnega otroka, samo nek vzorec se pa je moral vleči skozi genetiko.

V roza razvlečeni trenirki in v copatih na pogrebu.

Potem veš, da ženska ni diht.

res je973, 17.01.2022 ob 13:04

V roza razvlečeni trenirki in v copatih na pogrebu.

Potem veš, da ženska ni diht.

OK, sicer imaš prav – ampak jaz če pomislim na najhuje, da bi morala svoje otroke pokopavat -da se mi to zgodi, da mi otrok umre; jaz dvomim, da bi zmogla it na pogreb, pa sem normalna oseba sicer :). Bi se šla poslovit v bolnišnico/mrtvašnico, kakorkoli- na samo z njim, to je najboolj pomembno. Tisti stik, zadnji, kot matiz otrokom. Ko je v krsti ali žari to ni več to… To bi mi največ pomenilo. Še najmanj pa tista pogrebna ceremonija – tega niti drugale ne marm, ne maram hodit na pogrebe, ker niti nisem priostaš teh klasičnih – krsta/žara  v jamo in cerkveni obred….Tkaega kot pogreba zagotovo ne bi zmogla in ga ne bi niti bilo. Tista množica, ljudje, ne tega ne potrebuješ v tistih trenutkih..   Sicer tako ali tako smo zmenjeni med seboj vsi družinski čani  za razstros, brez klasičnih pogrebnih ceremonij za kogarkoli od nas – celo nekje v naravi na vsaki osebi ljubem mestu. Otroci polnoletni , so tudi povedali, kje bi želeli biti, tako da…. Klasični britof in kalsični pogrebi zagotovo ne. Pa je s tem prihranjeno javno izpostavljanje in tisti klasik proces  ob taki hudi zadevi.

Pač razmišljaš tudi o takem scenariju – ki v teh današnjih časih niti ni nemogoč in je bolj masoven. Koliko staršev je pokopalo svoje otroke v zadnjih dveh letih…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close