BBQ vdova je postala že prav neokusna z objavami!
Buio, 16.01.2022 ob 14:18
GRdo je da je otroke nagovorila naj kazejo fakica.
TEga nisem nikjer videla, je pa povedno o ljudeh, ki to pocno.
Za druzino in gospo je to strasen dogodek, priznam pa, da imam tud jaz ze povn kufer tega, da vsak teden vsaj enkrat od nekje skocijo. Moram brat manj rumene cajtnge ocitno.
A novorojenčica pa še ne zmore pokazat sredinca, po njenih navodilih, “jebite se” ?
Sram naj jo bo….
.https://www.instagram.com/p/CYKKEKToGVq/
6. fotografija od zadnje…. In nikakor ni fakič namenjen “usodi”….
slika z dvojnim pomenom, 16.01.2022 ob 15:38
A novorojenčica pa še ne zmore pokazat sredinca, po njenih navodilih, “jebite se” ?
Sram naj jo bo….
.https://www.instagram.com/p/CYKKEKToGVq/
6. fotografija od zadnje…. In nikakor ni fakič namenjen “usodi”….
Če ne zastopite, pač ne zastopite. Sredinca so pokazali letu 2021, ki jim je vzelo očeta in moža.
A misliš, da ga tebi kažejo? čeprav bi komot lahko, taka glupača kot si…
o mon dieu, 16.01.2022 ob 15:46
Če ne zastopite, pač ne zastopite. Sredinca so pokazali letu 2021, ki jim je vzelo očeta in moža.
A misliš, da ga tebi kažejo? čeprav bi komot lahko, taka glupača kot si…
Oja, zastopimo “kamufliranje” – ampak kot napisano -slika ima dvojni pomen….
naj bi napisala na list papira “destiny”, pa bi vsi usmerili fakiče v tist napis – ne pa profi folku obrnili. Besede zapisa gor , ali dol.
Kot 60+ nimam aktivnih profilov na družbenih omrežjih, ampak vseeno razumem, da so mlajši odraščali s tem , eni bolj kot drugi.
Sem pogledala sliko. Gotovo globoko žalujejo za svojim očetom. Trije otroci bodo rasli sami z mamo. Globoko me stisne pri srcu, ko jih gledam, sama sem imela ljubečega očeta vse do 54 leta.
To je pač njihov način žalovanja. Če ne razumete in če bi sami ravnali drugače ter vas drugačnost moti, ne glejte in berite njenih zapisov. Če se le da, tudi ne obsojajte.
Smo različni, 16.01.2022 ob 15:58
Kot 60+ nimam aktivnih profilov na družbenih omrežjih, ampak vseeno razumem, da so mlajši odraščali s tem , eni bolj kot drugi.
Sem pogledala sliko. Gotovo globoko žalujejo za svojim očetom. Trije otroci bodo rasli sami z mamo. Globoko me stisne pri srcu, ko jih gledam, sama sem imela ljubečega očeta vse do 54 leta.
To je pač njihov način žalovanja. Če ne razumete in če bi sami ravnali drugače ter vas drugačnost moti, ne glejte in berite njenih zapisov. Če se le da, tudi ne obsojajte.
Nihče ne obsoja. Če pa se nekdo javno izpostavi tudi v taki situaciji z zapisi in slikami, pa mora to storiti tudi higiensko in spoštljivo do tistega, ki to bere in gleda.
Amak oitno so sedaj drugi časi -ko je treba tudi take situacije žalovanja lavno obelodanit na socio omrežjih. Za nekom, ki ga tragično izgubiš, odžaluješ sam pri sebi. Tako je tudi prav in najbolj higiensko.
Se čudim, 16.01.2022 ob 15:49
So se mi silili v začetku. Ampak če pomislim, ko sem sama žalovala, pa še za nekaj drugih vem, ti ni do foto sešnov, intervjujev, ampak želiš mir, intimo, da odžaluješ, ne pa da se razgaljaš pred kamerami in tujci.
Jaz pa po vseh izkušnjah z žalovanjem vem, da je vsakič potrebno nekaj drugega, da ti je lažje. Včasih sem bila bolj pristaš osamljenega žalovanja, danes pa sem bolj za to, da si daš duška in daš vse ven iz sebe, karkoli to je kar ti trenutno pomaga. Če je njim tako lažje, jim pač je. Nihče od nas nima pravice soditi
po novem, 16.01.2022 ob 16:34
Točno to. Letu 2021 je namenjen in zli usodi ki jim je vzela največ, kar so imeli. in ničemur drugemu.
In govorijo, da bodo to zlo usodo premagali.
IN v primitivnost se vlaci otroke? Mene bi bilo globoko sram, da vidim svojega otroka to pocet. Kaj sele, da bi majhnega JAZ kot mati to ucila. Vi se tudi tako primitivno izrazate?
Pnfcm, 16.01.2022 ob 16:44
IN v primitivnost se vlaci otroke? Mene bi bilo globoko sram, da vidim svojega otroka to pocet. Kaj sele, da bi majhnega JAZ kot mati to ucila. Vi se tudi tako primitivno izrazate?
Še vedno raje iskrena pa grešna kot hinavka in da učim otroke hinavščine. Vsi pošteni in uglajeni, dokler jih ne vidiš na onlyfans ipd
socialna omrežja očitno že za čisto vse, 16.01.2022 ob 16:14
Nihče ne obsoja. Če pa se nekdo javno izpostavi tudi v taki situaciji z zapisi in slikami, pa mora to storiti tudi higiensko in spoštljivo do tistega, ki to bere in gleda.
Amak oitno so sedaj drugi časi -ko je treba tudi take situacije žalovanja lavno obelodanit na socio omrežjih. Za nekom, ki ga tragično izgubiš, odžaluješ sam pri sebi. Tako je tudi prav in najbolj higiensko.
Ta zapis je vendarle obsojanje, razen prvega stavka.
Pop, 16.01.2022 ob 17:10
Še vedno raje iskrena pa grešna kot hinavka in da učim otroke hinavščine. Vsi pošteni in uglajeni, dokler jih ne vidiš na onlyfans ipd
NApad je najboljsa obramba, a ne?
Verjetno sklepas po sebi.
Vse je stvar vzgoje. In zacne se pri majhnih otrocih.
Lord710, 16.01.2022 ob 16:18
Jaz pa po vseh izkušnjah z žalovanjem vem, da je vsakič potrebno nekaj drugega, da ti je lažje. Včasih sem bila bolj pristaš osamljenega žalovanja, danes pa sem bolj za to, da si daš duška in daš vse ven iz sebe, karkoli to je kar ti trenutno pomaga. Če je njim tako lažje, jim pač je. Nihče od nas nima pravice soditi
Greš v hosto, v hrib, ali pa na kolo, po samotnih poteh in cestah zjutraj v času, ko še (ni) nikogar in se lahko glasno izraziš, izpoješ , izliješ svoje žalovanje. Pomaga dosti bolj, hitreje in učinkoviteje, kot razpredanje po socialnih omrežjih.
zdrava psihoterapija, 16.01.2022 ob 17:29
Greš v hosto, v hrib, ali pa na kolo, po samotnih poteh in cestah zjutraj v času, ko še (ni) nikogar in se lahko glasno izraziš, izpoješ , izliješ svoje žalovanje. Pomaga dosti bolj, hitreje in učinkoviteje, kot razpredanje po socialnih omrežjih.
Karkoli komu pomaga. Nekomu je ventil kar ti opisuješ, spet drugim nekaj drugega. Ljudje najdejo tolažbo tudi na spletu, sploh na družabnih omrežjih kjer so v stiku z ljudmi, ki jih poznajo. Včasih to potrebujejo in s tem ni nič narobe. Narobe je to, da se jim sodi za to kako se soočajo s svojo izgubo. Še vedno je bolj zdravo to kot zapiranje vase.
Pnfcm, 16.01.2022 ob 17:25
NApad je najboljsa obramba, a ne?
Verjetno sklepas po sebi.
Vse je stvar vzgoje. In zacne se pri majhnih otrocih.
O kakšnem napadu sanjaš? Napisala sem kar opažam in to je, da je družba zelo dvolična, sploh ko je treba blatiti druge, ker se z njimi ne strinja. Sebe pa nikoli ne vidijo. Dvojna merila.
Otroci bodo fakiča obvladali tako ali drugače, če nič prej ko se bodo tega naučili v vrtcu ali šoli. Naj zdravo rastejo, ne dvomim da bo mamica dobro poskrbela za svoje otroke. Mi je pa hudo za vse njih. Brez očeta in moža enostavno ne bo enako. Želim jim veliko moči, da to prebrodijo, kakorkoli bodo že želeli
Lord529, 16.01.2022 ob 17:37
Karkoli komu pomaga. Nekomu je ventil kar ti opisuješ, spet drugim nekaj drugega. Ljudje najdejo tolažbo tudi na spletu, sploh na družabnih omrežjih kjer so v stiku z ljudmi, ki jih poznajo. Včasih to potrebujejo in s tem ni nič narobe. Narobe je to, da se jim sodi za to kako se soočajo s svojo izgubo. Še vedno je bolj zdravo to kot zapiranje vase.
LJudje imamo vso pravico povedat mnenje o tem, kar nekdo prostovoljno javno objavlja. Noben nikogar ne sili v objave na druzabnih medijih.
Tudi jaz sem mnenja, da za soocanje s svojimi tezavami, izgubami itd. je samota, druzina, prijatelji in profesionalci. Ne pa nakljucni ljudje na druzabnih omrezjih, ali pa kvazi prijatelji iz teh omrezij. Seveda pa vsak po svoje.
Forum je zaprt za komentiranje.