Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Baterijski, pokončni sesalec

Baterijski, pokončni sesalec

Mone, monovci, zagotovo si ga kdo od vas lasti. Gledam predvsem Xiaomijeve, Roborock H7 in Jimmy H9 Pro. Sesalca sta odlična, ampak vedno me je držalo nazaj, da se moraš zanašati na avtonomijo baterije, kabel je le kabel. Se da posesati stanovanje, ne da bi ti prej odpovedala baterija? Katera stopnja moči je dovolj za sesanje prahu, ležišča, sedežne …? Ker na najvišji stopnji zdržijo maksimalno ~12 minut. Zanimajo me praktične izkušnje.

Odgovor na objavo uporabnika
prahek, 20.06.2022 ob 14:56

Mone, monovci, zagotovo si ga kdo od vas lasti. Gledam predvsem Xiaomijeve, Roborock H7 in Jimmy H9 Pro. Sesalca sta odlična, ampak vedno me je držalo nazaj, da se moraš zanašati na avtonomijo baterije, kabel je le kabel. Se da posesati stanovanje, ne da bi ti prej odpovedala baterija? Katera stopnja moči je dovolj za sesanje prahu, ležišča, sedežne …? Ker na najvišji stopnji zdržijo maksimalno ~12 minut. Zanimajo me praktične izkušnje.

Imam Jimmya – meni ne dovolj za to, kar imam. Res pa imam samo 1 preprogo, ostalo je parket, pološčice. Itison in preproge – tam zna porabiti več baterije. Imam pa dve bateriji in z dvema gre komot. Ena je lahko malo premalo.

Jaz man gorenjevega skoraj še je nov posesam celo hišo z 1 baterijo res da nimam preprog.

Res pa to ni za v kote in kakšne robove tja ne prideš zato imam še navadnega.

sonja112, 20.06.2022 ob 15:29

Jaz man gorenjevega skoraj še je nov posesam celo hišo z 1 baterijo res da nimam preprog.

Res pa to ni za v kote in kakšne robove tja ne prideš zato imam še navadnega.

To je za na hitro posesat?

Za temeljito pa klasika?

se pridruzim temi : ce ima kdo predlog za dobrega takega, ki sesa in pomiva hkrati… prosim naj zapise

Za Gorenjevega ne vem, ampak zgoraj omenjena imata dovolj nastavkov, da z njimi posesaš kjerkoli.

Kdaj po navadi preklopite na največjo moč?

mojane, 20.06.2022 ob 15:42

se pridruzim temi : ce ima kdo predlog za dobrega takega, ki sesa in pomiva hkrati… prosim naj zapise

Za koliko denarja? Roborock S5 Max je odličen.

Imela že par njih v zadnjih 10ih letih. Vsi so na začetku ok, čez par mesecev nič od njih. Baterije so nikakve, če dolgo drži pa nima dovolj moči. Sploh ne za sedežne in preproge. Sedaj imam dysona, je sicer drag, ampak z njim posesam vsak dan celo hišo, ne rabim dodatno enega na kabel za recimo enkrat tedensko. Presesa tudi sedežne, preproge, jogije…. Imam ga že skoraj tri leta in še vedno dela kot prvi dan.

Sploh obstaja primerljiv kabelski sesalec na trgu, ki je enako praktičen in enako velik, kot baterijski? Takoj bi ga kupil.

Prestavljam temo na prvo stran.

Ti pokončni baterijski sesalci so namesto metle. Niso ravno super za sesanje preprog in oblazinjenega pohistva. Imam Bosch-ovega že eno leto. Posesam celo stanovanje 90 m2.

Nimam preprog.

dyson, 20.06.2022 ob 15:53

Imela že par njih v zadnjih 10ih letih. Vsi so na začetku ok, čez par mesecev nič od njih. Baterije so nikakve, če dolgo drži pa nima dovolj moči. Sploh ne za sedežne in preproge. Sedaj imam dysona, je sicer drag, ampak z njim posesam vsak dan celo hišo, ne rabim dodatno enega na kabel za recimo enkrat tedensko. Presesa tudi sedežne, preproge, jogije…. Imam ga že skoraj tri leta in še vedno dela kot prvi dan.

tudi. nastavkov ima več kot dovolj, da ne rabiš še dodatnih sesalcev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close