Baška voda
Ce nisem prevec firbcna me zanima ali ste tam najeli apartma ali
greste v hotel?
Jaz sem namrec zelela tudi iti tja vendar za moj termin nisem
dobila apartmaja tako , da grem zdaj prav v Makarsko kjer sem ze bila.
Meni osebno je makarska riviera ena izmed najlepsih destinacij za dopust.
Plaze so lepe, prodnate , majhni kamencki, cisto morje, zelo primerno tudi za otroke.
Kot so mi povedali znanci iz lastnih izkuzenj se tudi v Baski vodi veliko dogaja, lep kraj za izlet je pa tudi Brela , ki je od Baske vode oddaljens samo par km.
lep dopust vam zelim
Da vama malo povem o tej Baški vodi.Mi smo bili lani v Pisku,ki je od Baške vode odaljen le par km in smo večkrat šli tja na izlet.Bašla voda je lepo malo počitniško naselje,z mnogimi apartmaji in privatnimi hiškami.Plaža je prodnata in peščena,urejena s tuši in raznimi športnimi aktivnostimi.Ob obali so posejani mali kafiči in trgovinice.Apartmaji pa se dvigajo terasasto v hrib,ki se vspenja takoj za obalo.Spomnim se ,da smo ravno v Baški vodi hodili v eno dobro gostilno “Novak”,tako domače je zvenelo in imeli so celo tenstan krompir in tudi ostala hrana je bila zelo dobra.Že takoj v naslednjem zalivu,pa se nahaja tako opevana Brela,v kateri boste našli precej bolj živahno in bučno nočno življenje.Upam,da sem vama povedala kaj koristnega,joj kako vama zavidam! Mi bomo morali letos letovati bolj blizu,ker bo naš novi član imel komaj 2 meseca.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.