Najdi forum

Baška voda

Letos gremo v Baško vodo (Makarska). Zanima me, kako je tam ali je kaj življenja in kakšne so plaže ter vaše izkušnje.
Hvala že vnaprej.

Ce nisem prevec firbcna me zanima ali ste tam najeli apartma ali
greste v hotel?
Jaz sem namrec zelela tudi iti tja vendar za moj termin nisem
dobila apartmaja tako , da grem zdaj prav v Makarsko kjer sem ze bila.
Meni osebno je makarska riviera ena izmed najlepsih destinacij za dopust.
Plaze so lepe, prodnate , majhni kamencki, cisto morje, zelo primerno tudi za otroke.
Kot so mi povedali znanci iz lastnih izkuzenj se tudi v Baski vodi veliko dogaja, lep kraj za izlet je pa tudi Brela , ki je od Baske vode oddaljens samo par km.

lep dopust vam zelim

Hvala za odgovor. Gremo v apartma 4*+, baje luksuzen, zrihtali so nam prijatelji preko svoje v Splitu živeče sestre. Cena v glavni sezoni 45 EUR na dan na apartma.

Tudi midva greva v Baško Vodo….prvič. Upava, da bo fajn. Za koliko oseb pa je tisti apartma za 45 EUR?

Želim lep dopust!

LP!

Tina

za dve osebi, s tem da ima ločeno spalnico in dnevne prostore. Ali je cena previsoka?

Midva sva dala pa približno 33 – 35 EUR na dan (110.000 SIT za 14 dni), tudi appartma za 2 osebi. Zdi se mi, da je cena 45 EUR na dan kar visoka…..no, mogoče dobita pa res tak apartma, da ima vse, kar želiš.

Tale najin je pa 3*.

Ok, lep pozdrav!

Tina

Da vama malo povem o tej Baški vodi.Mi smo bili lani v Pisku,ki je od Baške vode odaljen le par km in smo večkrat šli tja na izlet.Bašla voda je lepo malo počitniško naselje,z mnogimi apartmaji in privatnimi hiškami.Plaža je prodnata in peščena,urejena s tuši in raznimi športnimi aktivnostimi.Ob obali so posejani mali kafiči in trgovinice.Apartmaji pa se dvigajo terasasto v hrib,ki se vspenja takoj za obalo.Spomnim se ,da smo ravno v Baški vodi hodili v eno dobro gostilno “Novak”,tako domače je zvenelo in imeli so celo tenstan krompir in tudi ostala hrana je bila zelo dobra.Že takoj v naslednjem zalivu,pa se nahaja tako opevana Brela,v kateri boste našli precej bolj živahno in bučno nočno življenje.Upam,da sem vama povedala kaj koristnega,joj kako vama zavidam! Mi bomo morali letos letovati bolj blizu,ker bo naš novi član imel komaj 2 meseca.

LP

Monika Hvala za informacije….zelo prav pridejo, če se nekam odpravljaš prvič.
Še enkrat hvala.
Ti pa se s svojo družinico (na novo povečano) imej tudi lepo, pa kjerkoli že boste dopustovali!

Lep pozdrav!

Tina

Baška voda je zelo lepo turistično mestece z lepimi plažami in ful lepo barvo morja tudi jaz ti zavidam.Poleg je Brela, ki ja je tudi ful lepa. Mogoče se bom tam pojavila tudi letos, ker mi je bilo nepozabno. Lepo uživajte.

Hvala

Hvala vsem za informacije (mi ni internet deloval, se nisem mogla prej zahvalit :(. Lepo se vsi imejte, kjerkoli že boste.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close