Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek barvne leče za oči? zakaj si vsi želijo plavih in zelenih in ne temnih leč?

barvne leče za oči? zakaj si vsi želijo plavih in zelenih in ne temnih leč?

Temnooke ženske si dajejo svetle, plave ali zelene barvne leče. Zakaj ni tudi obratno? Kaj zdaj je kakšen trend imet svetle oči ali so res tako seksi?

zato ker so redke, pa modre so res lepe.

Zelene so najlepse. Ima jih 2 procenta svetovnega prebivalstva.  Tudi modre so lepe, ima jih 8 procentov prebivalstva.    Rjave so pogoste in nic posebnega imajo jih vsi ostali….

Moje temne so tudi bolj med redkimi. Skoraj crne so. Barvne lece so neumnost. Vsec si moras bit s tem kar imas.

Odgovor na objavo uporabnika
yram, 03.12.2021 ob 13:12

Moje temne so tudi bolj med redkimi. Skoraj crne so. Barvne lece so neumnost. Vsec si moras bit s tem kar imas.

ja sigurno imajo jih samo tiste omembne nevredne milijarde Indijcev, Kitajcev in Afričanov.

Rjave in crne so grde. Imajo jih skoraj vsi: cigani, temnopolti, azijci…….Modre in zelene so zagotovo lepse in dragocenejse. Cez sto let jih bo le se za vzorec.

Jaz imam eno dolgočasno mešanico sivo-zelene barve. In če bi si že dala barvne leče, bi bile zagotovo modre. So pač najlepše. Meni. Komu drugemu pa kaj drugega.

Mislila sem pri nas. Ne vidim veliko ljudi s takimi, da so tako temne. Veliko ljudi ima rjave, vendar ne tako temne kot jaz. Vec jih poznam z zelenimi in modrimi kot z res temno rjavimi. Vsake oci so pa lepe po svoje. Vazno, da so zdrave.

ker so lepe, 03.12.2021 ob 13:27

Jaz imam eno dolgočasno mešanico sivo-zelene barve. In če bi si že dala barvne leče, bi bile zagotovo modre. So pač najlepše. Meni. Komu drugemu pa kaj drugega.

Jaz imam pa modre, pa so mi pa sivo-zelene tako zapeljive.

Najbolj nelepe so take rumenkasto rjavkaste s pegami.

Jaz bl padam, oz. sem padala, na tisti malo “kratkoviden” pogled, ko tip ki nosi ocala te da dol, uf :), barva niti ni toliko pomembna.

Zase, ce bi lahko izbirala, bi kar ostala pri tem kar imam, zunanji rob je modrozelen, na sredi pa  rumenkastorjavo (centralna heterokromija se baje rece temu).

Vse barve oči so lepe. Mi je pa čisto mimo, da fejkaš barvo svojih oči z lečami. Mene bi recimo motilo, če bi partner nosil barvne leče, pa da ne vidim njegovih pravih učk

Samo kaka trapa bo nosila leče samo zaradi barve oči.

Imam očala in leče, ker pač slabo vidim. Pa rokovanje z lečami ni ravno prijetna reč. Še manj nošnja. Jaz k sreči še nisem imela kakega vnetja. Je pa dejstvo, da pač lahko pride do vnetja zaradi leč. Sem srečna, da leče obstajajo, ker imam res visoko dioptrijo in življenje samo z očali ni ravno prijetno.

Ampak zato, ker vem kako se dela z lečami, vem, da moraš biti res skrajno zabit, da leče nosiš samo zaradi barve oči.

Tako, da če dobro vidiš, ni važna barva oči. Važno je kako vidijo. In res, samo izjemno zabiti bebci bodo nosili leče samo zaradi barve oči.

To mi pride naprej kot, da si zdrav pa sediš na invalidskem vozičku.

Tiste, ki nosijo leče le zaradi barve, bi bilo potrebno poslati na psihatrijo.

Aja imam modre oči in visoko dioptrijo in ja, stokrat raje bi imela oster vid ali pa vsaj samo nizko dioptrijo pa kako drugo barvo oči.

Meni so pač pomemne oči kot organ za vid.

Vide moje gospodze…

Nisu crne no! Zelene. Prave. Taman zamene.

Jeli ti mala…

Kolko je mehr?

Jaz itak nosim leče vsak dan, ker imam dioptrijo.   Če so hkrati še obarvane zeleno ni nič narobe. Razen da je cena leč malo višja.

No jaz imam vist temno modre oci kot cist temno moder jeans in me sprašujejo kje sem kupila take leče ker se mi ne da več govorit kar rečem da na e bayu hahaa

Oči so take barve, da pašejo h ksihtu. Vse ostalo je traparija.

Kar sem jaz vidla,  največkrat barvne leče uporabljajo prav tisti z modrim odtenkom oči, da bi imeli še bolj modre. In pogosteje so jih uporabljali moški.

Vsi ziher ne, meni so moje oči lepe take barve kot so in jih nikol nisem hotela barvat v drugo barvo.

pri drugih pa mi ni pomembna barva oči ampak poštenost v njih.

Modre oči veljajo kot blond lasje-večini ljudem je to pač bolj všeč kot temni lasje, zato pa tudi toliko pobarvanih na blond z unim grdim narastkom in skrepanimi lasmi. Ampak važno da je blond! ?

Zelene oči so energetsko močne, karizmatične in skrivnostne.

Rjave oči imajo pa tudi krave, čist tko brez zamere.

Lov Za Zelenim Diamantom, 03.12.2021 ob 22:41

Zelene oči so energetsko močne, karizmatične in skrivnostne.

Rjave oči imajo pa tudi krave, čist tko brez zamere.

kravce so lepe in bistre živakce. kt da si tu tut zelenga ne zaslužiš če že ostalga ne znaš cent

Meni so pa črne oči, takšne, pri katerih sploh ne vidiš zenic, prav ogabne za bruhat. Sploh svetlopoltim ne pristajajo. Še huje pa je, ko se ravno takšne ženske barvajo na peroksidno.

Evolucijsko so bolj zaželjene svetle oči, ker se na njih boljše vidi razširjene oz. zožene zenice.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close