Najdi forum

Barvna pena

Ali obstaja kakšna kvalitetna barvna pena, ki ne vsebuje utrjevalca?

Pri 30-ih imam že precej sive lase, ki si jih na 6 tednov barvam pri frizerju, ampak že po 3 tednih se mi pri vrhu glave že vidijo novi sivi lasje in tako si skušam naslednje tedne pomagati z barvno peno, a me moti ta presneti utrjevalec, saj si ne morem prati las vsak dan. Zdaj uporabljam barvno peno od Keune.

Hvala za kakršenkoli namig

Spoištovana ”Princeska” – (kako lepo ime so vam dali starši)
Vse barvne pene so utrjevalci.
Rešitev za vaše sive lase je – svetlejše pobarvane lase, kjer se narastek ne bo takoj poznal. lahko je cela barva svetlejša ali svetli prameni ali kombinacija barve + svetlejši prameni.Sicer je svetloba barve vaših las odvisna od tena vaše kože, barve obrvi in barve oči.
Čim temnejša je barva las, tim prej se vidijo sivi – beli lasje ( lasje pravzaprav niso sivi, temveč beli, saj zgubijo pigment.
Lep pozdrav
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Živjo Princeska1!

Jaz ti pa predlagam, da si nabaviš barvni balzam. Je zelo fajn stvar za skriti prve sive lase ali pa za osvežitev barve. Lase ti pobarva poleg tega pa še neguje. In popolnoma nič ne utrjuje, pa še drži nekaj časa, ni tako kot pena k se takoj spere dol. Vem da se dobijo v nekaterih frizerskih salonih, obstajajo po od več firm.

Uživaj!
Tortisse

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close