barvanje
Spoštovani,
naravno barvo las imam zelo temno rjavo, pred enim mesecem mi jih je frizerka pobarvala na oranžno-rdečo, čeprav je na vrhu lasišča izrazita, močna, po dolžini las se pa skoraj ne vidi spremembe, razen na soncu.
Ker je že malo narastka, bi si jih rada sama pobarvala z črno barvo in sicer ne s pravo barvo ampak z barvo od Loreala, Casting, če vam je znano, ki prekriva sive lase (imam tudi že nekaj sivih), ni navaden preliv, pa ni barva, nekaj vmes.
Zanima me ali bi mi prekrilo to obstoječo barvo, ki jo imam zdaj? Bojim se, da ne bi šekasta prišla ven.
Hvala za vaš odgovor in lp,
lida
Spoštovana Lida.
Vaša barva je v tem trenutku v štirih nijansah; naravna rjava, nekaj belih ( sivi lasje so pravzaprav beli, ker so zgubili naravni pigment ), oranžna in rdeča – umetni pigmenti.
NE SVETUJEM VAM, DA SE SAMA BARVATE! Sploh črna barva je zelo problematična, saj vizualno potemni obraz in postara osebo.
Ne svetujem barvanje z nobeno barvo iz trgovine, ker so vse slabe. To so barve za masovno prodajo in nimajo zadostnih varovalnih supstanc. Reklame v medijih so pa zelo vabljive. NE NASEDAJTE na njih.
Pojdite k profeionalnem frizerju, ki uporablja kvalitetne znene brende barv.
On vam bo svetoval in strokovno pobarval lase. Tudi če rezultat ne bo dober, lahko reklamirate storitev, v trgovini pa ne morete nič reklamirati.
Lep pozdrav od novega zunanjega sodelavca – strokovnjaka na vašem forumu
Stevo Pavlovič
Stevo Frizerska Hiša
Forum je zaprt za komentiranje.