barvanje z pravo kano…izkušnje
Jaz jo že nekaj časa uporabljam ker sem na ostale kemične barve alergična. pravijo da je edina prava kana rdeče barve. Jaz uporabljam bakreno rdečo in zelo lepo izpade, na soncu se lasje še posebej lepo lesketajo. Sem pa poizkusila enkrat rjavo in ni čisto nič prijela. Jaz si jo dam na na lase in si glavo nato ovijem v alu folijo (da zgledam kot kak vesoljec) in tako pustim cca 1 uro. Barva drži dolgo. Naslednjič se pobarvam ko imam narastek ampak so lasje še vedno nižje od narastka pobarvani. Pravijo da tudi krepi lase. Moram priznat da se moji lasje res lepo lesketajo in imam občutek da kana lepo reagira z mojimi lasmi. Prvič sem jo imela na glavi prav tako eno uro. Edini minus je da kana ne izgleda ravno “apetitlih” ampak se da preživet. Aja in jaz vmešam nekaj balzama v kano ker drugače blazno izsuši lase.
Za čisto kano imam preveč svetlo osnovo, zato uporabljam mešanico, ki daje bolj rjav odtenek. Nanašanje je res kar packarija, ampak se splača. Namazane lase ovijem s prozorno folijo za živila, potem pa dam čez takšen turban
[img]http://pt.oriflame.com/catalog-images/product/global/17488_4.png[/img]
Mikrovlakna, kupila poceni na neki stojnici, se fajn opere – pa tudi če ostane kaki madež, ni hudega, ker ga imam samo za to. Pustim vsaj 3 ure, sperem najprej z grobega z vodo, potem pa še s šamponom. Barvam na mesec ali dva, kakor se spomnim oz. kakor imam čas.
Jest se barvam le še s kano. Uporabljam mahagoni, če pa grem v BTC zavijem v Sariko in tam kupim kano ki jo tam prodajajo. V mešanico dam pol vode, pol kisa, ki lase “odpre” da le ti še bolj vsrkajo barvo, ter kakšno žlico olivnega olja. Moram rečt, da je barva res lepa, lasje pa zdravi in močni. Tud na packarijo sem se povsem navadila in to opravim, ko sem vsaj nekaj ur sama doma. Ja, fino je barvo čimdlje pustit gor, še boljši rezultat pa dosežeš, če si glavo segrevaš. Problem je le da si moraš lase vedno do konca posušit, saj znaš imet kakšno majico sicer malo obarvano. Jest recimo pred menzesom ponoči vedno malo zašvicam in takrat imam majico po robu umazano od barve.Ampak gre barva ven iz majice, tako da ni panike.Priporočam.
Forum je zaprt za komentiranje.