barvanje starega avta
zanima me, kako je, če želiš avto prebarvati v povsem drugo barvo…
imamo star avto in navadno barvo, ki je že malo abšlesla, na havbi malo popokala (menda razpokan kit). ker pa bomo avto imeli še nekaj časa, razmišljam, da bi ga dali prebarvati (celega). razmišljam, da v eno čist drugo barvo (metalik ali biserno).
razen tega, da ga je potrebno dati zrihtat enemu dobremu ličarju, kaj je potrebno še urediti? kakšen je postopek spremembe v prom. dovoljenje – glede št. barve. je tudi to povezano s kakšnimi stroški. ali lahko izbereš katerokoli barvo, ki ti je všeč, katere barve so kvalitetne oz. na kaj je pri njih potrebno pazit, katero mešalnico priporočate?
zanima me tudi glede števila barv. ali je še vedno omejitev s kolikimi barvami sme biti avto pobarvan?
no, zanima me tudi to, kako vedeti da je ličar dober?
razpokana havba je namreč posledica popravila od toče, po 6ih letih je havba precej napokana, pa ne bi želela, da se to ponovi.
hvala za pomoč!!
Barvo lahko izbereš katerokoli, če že to delaš vzameš tisto, ki ti je najbolj všeč. V kvaliteti glede barvnega odtenka ne bo razlike, kovinska ali biserna bosta pač dražji od navadne. Za navadno, če avto ni prevelik je nekje okrog 500€ za biserno ali kovinsko se pa lahko podvoji cena ali še več.
Število barv ni omejeno v temu smislu, če daš avto v celoti prebarvati, ne sme pa biti mislim da več kot 3 različne barve naenkrat na avtu-tako, da bi bil avto pisan.
Mislim, da je edino na upravni enoti treba, da vpišejo spremembe v prometno. Za vsak slučaj pa pojdi tja vprašati, tam bodo najbolj točno vedeli. Kakšni veiki stroški niso, okrog 20€.
Kako vedeti, da je ličar dober je pa najbolje, če od koga izveš. Znanci, če so kje avte popravljali bodo vedeli povedati, če je bil dober, če kaj ni dobro naredil…jaz bi iskal na kakšni vasi koga, ne pri kakšnih podjetjih v mestih.
Najmanj problemov z vpisom barve v prometno dovoljenje bo, če izberete enak odtenek. Zelo redko se kdo odloči, da bo streho in/ali motorni pokrov prebarval z drugo barvo kot blatnike in vrata, vendar ta možnost tudi obstaja.
V primeru spremembe barve je potrebno na it na tehnični pregled, da se vpišejo nove vrednosti.
Kar se avtoličarja tiče, bi sam izbral takšnega, ki ima dolgoletno tradicijo, komoro za barvanje in mogoče še mešalnico barv. Tisti, ki dajo kaj nase, imajo tudi spletne strani in iskanje z Najdi.si ali Google.com ne bo povzročalo težav.