Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Barvanje na blond, sama, kako?

Barvanje na blond, sama, kako?

Imam zelo kratke lase, take “mišje” barve in bi si tokrat rada sama jih pobarvala. Ali mi lahko kdo svetuje kako naj to naredim. Vem, da moram uporabit blanš. V glavnem ne želim, da na koncu izpade, kot eno rumeno pišče. Kje naj kupim sestavine pa kako naj skupaj zmešam, da bo ok izpadlo.
Hvala za nasvete.

Če imaš svetle lase – svetla mišja, potem bi lahko kar kupila barvo in se pobarvala, če pa so lasje temni pa lahko svetlo barvo mešaš s 9% hidrogenom.

blont je zelo škatljiva, še frizerke ne znajo ene ornk blond barve skupaj spacat. Samo pogledaš na cesti kaki ocufani prežgani piščanci so na enih ramah, al so čist bele, al rumene , ena na 50 ima res lepo blond barvo. Tko, da jaz ne bi sama, res ne.

Jaz se tega več ne poslužujem: rezultat je bil zelena barva las :)))
Najhuje pa je bilo to, da me noben frizer ni hotel popraviti, ker sem bila rizična oseba 🙂

Priporočam ti barvo od subrine 80/8 ledeno svetlo blond. Sama imam takšno naravno barvo in sem super zadovoljna.

Jaz sem se samo enkrat sama barvala in to z eno krasno barvo, ki jo je imela moja kolegija. Na njej je super izpadlo. Jaz pa sem bila oranžna. Grozna. Še isti dan sem šla k frizerki in mi je naredila, kar se je dalo.

Enkrat me je prešinila ideja, da bi bila blond in res sem kar kupila tisti komplet in še isti dan doživela šok – grozaaa, rumeno oranžno pišče:))) Moja frizerka je potrebovala dolgo časa, da mi je s prameni popravljala barvo. zares odsvetujem prvo barvanje na blond doma, prvo raje pojdi k frizerju in naj ti zapiše barvo tako boš lahko točno vedela katero mešanico moraš uporabiti za svoje lase. Nasploh pa je za temnolaske pametno posvetljevanje pričeti s prameni .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close