Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style barvanje las???

barvanje las???

Zanima me ali je barvanje res tako zelo škodljivo, kot vsi pravijo. In če je to res, kaj pa prelivi?? In če si res z barvanjem uničiš lase se jih da potem s šamponi ali balzami obnoviti? Ali so potem lasje ki ti ponovno zrasteje enaki kot pred barvanjem??
Hvala*

Pozdravljeni.

Barvanje ni škodljivo če se izvaja pravilno in se pri tem upošteva stanje oz. kvaliteto vaših las. Vsekakor boste tvegala več če boste to počela sama, svetujem vam barvanje v frizerskem salonu.
Balzami in šamponi posledice sicer umilijo čudežev pa žal ne morejo delati.
Če zasnova rasti las ostane nepokodovana, na novo zrasli lasje ostanejo enaki kot pred barvanjem.

Lp
Naya

********************** Frizerski studio EVILHAIR Trubarjeva cesta 55 Ljubljana http://www.facebook.com/Evilhair/app_453357294705395 http://www.evilhair.com/ naya[afna]evilhair.com

Sama si barvam lase doma že 15 let, s tem da 14 let z naravne rjave na blond oz medeno barvo. Razen tega, da so lasje bolj suhi, ni drugih sprememb-so iste gostote in se ne cepijo. Imajo pa več peroksida, zato naravni las izgubi svoj lesk. Zdaj se eno leto barvam na temno (za barvanje na temno je dosti manj močan peroksid in las ne izsuši) in sem izredno zadovoljna-lasje so svetleči in zelo zdravi-uprabljam barvo Respect, ki naj bi veljala kot bio barva. Imam pa dolge lase. Skratka-samo enkrat sem si jih dala prebarvati pri frizerju, plačala čez 50 EUR, ne vidim pa razlike od barvanja doma

Zdravo,

Sicer ne vem ali je prava tema za to vendar vseeno: Včeraj sem bila pri frizerki,kjer mi je pobarvala lase na rjavo oz. svetlo čokoladno. Že med barvanjem me je je malo peklo ko pa me je dala pod “havbo” je bilo še slabše. Naredila mi je škodo na lasišču oz. mi ga je “ožgala tako da imam sedaj odzadaj malo nad vratom manjšo hrasto in posledično zaradi tega tudi trde lase na tistem delu. Doma sem vse to hladila z mrzlim obkladkom ker je to bolj opeklina. Zanima me ali je katera že imela tako izkušnjo, ali se to kdaj pozdravi? Sem pa tudi zelo skeptična kako naprej ali naj se še kdaj pobarvam ali nikoli več. To se mi je zgodilo prvič in me je zelo strah da se ne bo pozdravilo…

koliko časa si imela barvo na laseh? zakaj te je dala pod havbo? to je čisto brez veze….lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close