Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Barvanje las

Barvanje las

Saus punce!

Sori da se tule neki rinem na vaso stran, sam se mi zdi da boste ve to najbolj vedle.
Rad bi si pobarval (pobelil) lase na blond s peroksidom. Ker si jih še nikoli nisem ne vem če mi bo pasalo. Zato me zanima če mi ne bo, ali mi bo prijela črna barva čez razbeljene lase?

Aja, pa še to, koliko je ta peroksid škodljiv za lase?

Ajde, čao

Peroksid ti naredi lase bolj suhe, drugače pa brez skrbi, vsaka barva ti lepo prime na pobeljene lase. :))))

N erazumem, zakaj bi jih belil, če ima rjave lase in bi rad bil črn.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Na pobeljene lase že prime barva, ampak lahko tudi prime neželjena. Blanž zelo škoduje lasem:( žal sem ga sama občutila na svojih laseh in mi je žal:(

Spider Metod sprašuje če mu bo črna prijela, če mu slučajno blont nebo všeč in si bo prebarval na črno:)

LP- Jessica

Črna ti bo potem sicer prijela, ampak ne za dolgo, ker se ti bo zelo hitro izprala. Vsaka barva se z obeljenih las hitro spere.

ce imas kratke lase, ni panike…
fantje si lahko privoscite malo eksperimentiranja, sja hitro zrastejo 🙂

tako da ce si zelis… ti kar poskusi…

To je pa res šokantno grdo…pobeljeni lasje, in še nisem vidla moškega (ok, razen Erika Maja);), ki bi mu to pasalo….še Brad Pitt je bil vsega posmega vreden.

če si jih boš sam barval si kupi še srebrno barvo v tubi in si jo potem ko si boš spral peroksid daj na dlan in razmaži potem si jo pa nanesi na lase za par sekund da ti pobere rumen pigment…..da ne boš kot piščanček pa čimbolj si razbeli lase pa na folijo ne pozabi

Veš kaj, če ti je pa Erik Maj v redu, pa magar če so ti na njemu v redu samo njegovi pobeljeni lasje, potem pa nisi ravno merodajna.

Meni je on na svoj način kul. Vizualno in osebnostno.

Živjo! … ali je res da naj bi barvanje las mlajšim otrokom škodilo? …. Moj sin se hoče pobarvati. Ali naj mu dovolim?

LP, Špela

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close