Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek barvanje las

barvanje las

Zanima me, če si je katera že barvala lase iz rdeče na rjavo. Je rjava barva prijela ali ne? Namreč naravno imam svetlo rjave lase, pa sem si jih pobarvala na rdeče, zdaj, po dveh letih pa bi imela spet rjave, da se ne bo treba čez poletje vsak mesec barvati. Vaše izkušnje?

LP!

Anja

Barva sicer prime, potem pa se sčasoma spere, ne glede na označeno obstojnost. (Spere se seveda samo tam, kjer nimaš narastka 🙁 vsaj take so moje izkušnje) barva na barvo je pač #######

Če boš šla k dobremu frizerju po moje sploh ne bo težav, pa še kakšno kvalitetno barvo, pa bo.

Ko sem sama eksperimentirala je bilo vse šekasto, tako, da je mogel frizer popraviti zmedo na moji glavi.

P.S. Jebanus ti imaš pa res odgovor na vse ženske težave!!

mislim, res ne vem, zakaj ga že enkrat ne začnete ignorirati!!!!!

Zelo rada ampak mi gre tako na ….. da se temu ne morem upret, da kaj nazaj zabrusim

Jaz imamo naravno rjave lase in se imela pobarvane na zivo rdeco. Ko sem zelela nazaj na rjavo mi je frizerka svetovala, naj bo prehod postopen, ker je rdeca izjemno intenzivna barva, ki jo rjava bolj slabo prekriva in lahko dobis kaksno cudno barvo ali pa je barva vsa flekasta.

Lase mi je zato pobarvala na rjavo z dodatkom rdece, kolicino rdece barve pa je potem le postopoma zmanjsevala. Ampaksem bila pa definitivno rjavolaska vendar s pridihom rdece.:-) Aja, preden kdo podvomi v kvaliteto barve ali kaj podobnega… Frizerka je bila dobra, preprati pa Keunejevi. Problem, ki sem ga imela je ta, da sem imela prej kratke lase in sem zelela imeti dolge. No, uspelo je, je bilo pa potrebno nekaj casa in potrpezljivosti.

Srecno!

Danes sem si kupila svetlo rjavo barvo (Vision) in bom poskusila kar doma….slabše kot je skoraj da ne more bit. Narastka imam že okoli 2 cm, ta rdeča je že kar sprana….ni več lepa. Danes poskusim doma, drugače pa jutri k frizerju ali pa nazaj na rdečo barvo.
Upam, da bo vsaj malo manj viden narastek in malo manj rdeča barva….samo bojim se, da ne bom oranžna!!! Tega me je edino strah.

LP!

Anja

Jaz sem imela tudi ful ful sprano rdečo barvo in vsaj pet centimetrov narastka, ko sem končno odšla k frizerju, da bi se prebarvala na rjavo…

Bila sem pri enem zelo znanem frizerju v tujini, pa sem morala iti kar nekajkrat, da sem postala rjavolaska (tudi z rdečim pridihom).

Jaz se na tvojem mestu ne bi igrala doma, ker je lahko res samo slabše.

Anja, upam, da ti je oz. ti bo uspelo.

Ampak po mojem ti bo vsak frizer, ki da nekaj nase povedal isto, kot je povedal MayiM in meni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close