Barvanje las-blond
Že dolgo si lase barvam na rdeče. Sedaj me je pa prijelo, da bi se pobarvala na blond, pa mi je rekla moja frizerka, da bo težko in , da bom potrebovala nekaj časa , da bom dosegla lepo blond barvo, ker imajo lasje v sebi toliko rdečega pigmenta. Sedaj se bojim, da bom šekasta ali rdeča kot lisica. Se ne da rdečih las razbarvati in nato pobarvati na blond?
Ima katera izkušnjo???Prosim pomagajte .
Uf jaz si ne bi upala tega počet…
jaz sem se barvala iz (naravne) blond na rjavo, pa je dala frizerka čisto majčkeno rdeče zraven, pa sem bila čisto oranžna
zdaj ko se mi je rjava sprala dol je rdeča še vedno ostala tako da mi vleče ne rdečkasto in se moram spet pobarvat na rjavo
skratka ne vem kako boš rdečo spravila ven 🙁
jaz mam pa dobro izkušnjo s tem. sem imela isto take ful rdeče lase, ko sem se odločila, da presedlam na blond. pa sem se lepo začela kar z blond barvat enkrat na mesec (običajne barve, Garnier in to). počasi je prijemalo, je pa trajalo kakšno leto, da sem zdaj čist blond. vmes ni bilo nobenih grdih odtenkov, je pa verjetno res odvisno tudi od naravne barve las in od barve.
jaz sem mela naravno barvo tako temno blond, pa me je en dan prijelo in sem se postrihala na rdeco kot je bil včasih luka spik 🙂
nato sem se kar nekaj casa barvala z različnimi odtenki rdeče..
na koncu pa se mi je zljubilo biti spet blond.
frizerka mi je odsvetovala da bi sla takoj čez z blond barvo, zato meje pobarvala na res svetlo rjavo, z blond prameni. prav lepo je izgledalo.. nato pa počasi na vedno bolj svetlo blond..
danes sem ze nazaj na naravni barvi..z blond prameni:)
lase si moraš zbelit z blanžem…če si boš samo enkrat boš oranžna(čeprav je meni oranžna ful super barva)…
priporočam ti da narediš vmes vsaj malo premora…lahko se npr. v petek in si cel vikend doma in še nato v nedeljo…po drugem ali tretjem barvanju pa si kupiš blond barvo,ki vleče na sivo ali pa na vijolično,ker ti dve barvi ubijata oranžni pigment (Feria ima zelo dobre)…pomaga pa tudi ehoton srebrne barve(malo razredčen z vodo).
Forum je zaprt za komentiranje.