Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Barvanje las

Barvanje las

Včeraj sem se barvala in namesto živo rdeče barve je prišla ven oranžna. Meni ni všeč. Zanima me če se lahko danes še enkrat barvam. Kaj bi prišlo če bi se z vijolicno in kaj z kostanjevo. Imam pa naravno rjave lase.

Jaz si barvala nebi, saj niti 24ur verjetno ni preteklo od barvanja(predvidevam, da si uporabila pravo barvo). Svetujem, da si danes še 2x ali 3x spereš barvo z las( meni vsaj moja po parih pranjih rahlo zbledi). Danes pa skoči v drogerijo dm in tam kupi spraj za obračanje las ali pa kakšno barvnob peno in s tem prekrije, če še vedno po pranjih ne boš zadovoljna. .

Verjetno nisem v trendu.
Kaj je to spray za obračanje las? Kaj naredi z lasmi?

Barvo si predolgo pustila na laseh, zato je namesto rdeče postala oranžna. Naslednjič si jo izperi nekaj minut prej. Pri meni je optimalnih 20 min (nanesem 2/3 barve zaradi barvanja narastka), preostanek pa nanesem in pustim še 10 min, potem pa takoj izperem. Naravno imam temno rjave lase.

Za prekrivanje pa… hja, ne vem. Če ti oranžna res ni všeč, bi na tvojem mestu poskusila to prekriti s temnejšo rdečo.

Popravek: obarvanje;) tel mi ponuja besede, pa niti nisem preverila, če je pravilno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close