barvanje in podaljšanje las
pozdravljeni!
moja naravna barva las je srednje/temno rjava, prej sem imela blontne pramene (nazadnje so bili delani avgust 2009) prejšni mesec me je pobarvalka na naravno barvo vendar barva ni lepo prijela po konicah oz. spodnjih delih las, čez mi je pa dala rdeče/bakrene barvne pramene (po zg . delu lasišča) brez beljenja vendar mi to sploh ni všeč, zdaj pa me je po mesecu dni prijelo da bi šl na blond in to resnično svetlo blond oz. tako ko že na sivo skoraj vleče, in ne kake rumene…. ali pa takšna blond da bi mi prijela in mogoče prameni svetlejši oz. skoraj sivi….
zg. del las bi imela enakomerno pobarvan spodnji del pa bi imela črno vijoličen….
kako dolgo je potrebno čakati (recimo da bi se mi barva morala sprati) da bi bilo kaj takega izvedljivo?
ob enem bi si dala podaljšati lase (dilema naravni ali sintetični) načeloma so lasje skoraj ravni edino zadaj se mi rahlo kodraja (friterka je rekla kot da bi imela rahlo trajno ko so mokri) poleg materiala je dilema med klasičnim podaljševanjem in wesf sistem ?
LP
Pozdravljena Zivepo.
Predlagam vam da pridete na posvet, preden vam lahko svetujem kaj bi bilo izvedljivo bi si morala ogledati stanje vaših las.
Lp
Naya
Forum je zaprt za komentiranje.