Najdi forum

Barva

Imam eno vprašanje. In sicer imam modro zelene oči in lase do ramen. Moja naravna barva las je pepelnato rjava.
Pred enim letom sem se pobravala na blond, spodnje in sprednje lase pa rdeče. Sedaj sem blond barvo spremenila v svetlo rjavo. Namen sem si imela prebarvat vse lase na rjavo, ampak na rdečo barva ni prijela, tako da je ostalo rdeče. Zdaj mi vsi govorijo, da mi rdeča barva paše, da me poživi,saj sem drugače bolj blede polti.
Prosim za nasvet, kako se naj pobarvam, kajti naveličala sem se tega, da imam spodnje lase rdeče, zgornje pa blond ali rjave.
Pomislila sem že, da bi se pobarvala na rdečo in bi imela samo nekaj blond pramenov, ampak se mi zdi, da letos to ni moderno.
Kaj je v modi – kakšne barve, kakšna pričeska…? Kako naj se pobarvam, da me bo barva poživela in da bo moderno?

Hvala za odgovor!

Vsekakor je najprej potrebno in frizuro in barvo, prilagoditi tipu kože, oči in nenazadnje karakterju.
Modno je vse kar znamoo nositi!
Je pa poudarek na manj pisanih laseh, manj različnih barv kot je bilo to doslej. Pričeske manj zlikane, bolj urejeno skuštrane oziroma zmečkane.
Barve pa bolj blond in tudi naravno rjave.
V tvojem primeru, če ne želiš biti pretemno rjava, je vsekakor potrebno najprej narediti postopek pobiranja pigmenta do neke željene stopnje in nato predpigmentiranje in barvanje. To ni posotpek, ki bi ga lahko izvedla doma v kopalnici, temveč za strokovnjaka, ki pozna svoje delo.
lp alenka

Mene pa zanima ena stvar.naravno barvo las imam svetlo rjave z blond prameni in zdej se že 2 leti barvam na rdečo in sedaj bi se rada spet pobarvalana blond.zelo si želim biti blond.a je to možno??

hwala za odgovor…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close