Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek barva las

barva las

Živjo!
mam eno dilemco tkole mal za počvekat. Že nekaj let sem blond, tako me je mož tudi oženil, čeprav mi pogosto navija, da bi se potemnila. Naravna sem sicer pepelkasta blond. Pa me je zdaj potegnilo, da bi se pobarvala na temno rjavo. Imam dolge lase in se bojim, če si ne bom všeč, da bom čist uničila lase, če se bom potem spet svetlila. A kaj je dilema? Menjala bom službo. Pa me zanima. a barva ras kaj deluje na delodajalca. Sej se ve izobrazba itd…. to itak..ampak tako na splošno, a deluje npr. blond naivno, temna pa bolj seriozno? Kaj menite? Pa da se razumemo, ne bom se barvala zaradi službe, ampak je ravno to en tak mejnik, da bi se odločila za poseg.
lep dan vsem

Jaz mislm da barva las na nas podzavestno vpliva. In res naj bi blo tko da blondink jemlejo manj resno…potem pa se bolj resno jemljejo zenske z resno spetimi lasmi. Jaz vec al manj nosim cop , potem sm pa zadnjic imela spuscene lase pa sm si jih hotla spet pa tko rece en model ne ne mej spuscene si tko bolj divja..swasta 😉

Če želiš spremembo in ne bi rada pretirano potemnila las, ti svetujem medeno ali kostanjevo barvo. Medena je res lepa. To barvo pa lahko potemniš ali pa posvetliš z ustreznimi prameni (npr. blond ali kostanjevimi).

Lep pozdrav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close