Najdi forum

barcelona

Zdravo

Imamo idejo da gremo z letalom v Barcelono potem pa tam okoli vandramo en teden naokoli. Gremo z otrokoma in to prav kmalu. Imate kakšne izkušnje z renta cari ali kampiranjem ali penzioni za najeti. Kaj je zanimivega za otroke počet, kaj naj pazimo. Za vsak nasvet bomo hvaležni.

Lp
Srečnica

Glede na to, da greste z letalom, je verjetno apartma boljša izbira kot kamp. Tule jih imaš vse polno: Jaz bi ga poskusila najti čimbolj v centru, na Rambli. V Barceloni je toliko za videt, da ste pravzaprav lahko cel teden samo tam, se potikate peš po mestu, se greste malo kopat. Za malo večje razdalje metro. Avto pa vzemite le, če se nameravate vozit ven iz mesta, za po mestu ga ne priporočam.
Za otroke: obvezno akvarij, živalski vrt, park Tibidabo… Sem našla en zanimiv link:

Uživajte, Barcelona je čudovita!

Zdravo!

V četrtek odhajam v Barcelono in me zanima transport v Barceloni oz nakup kart. Kakšno karto se splača kupit, glede na to, da bom tam en teden v lastni režiji? So kakšne tedenske karte, ki veljajo za vse vrste transporta (metro, bus, tram…)? Sem iskala malo po netu in sem našla nekakšne 5-days travelcard. Rada bi izvedela od koga z izkušnjami, kaj je najboljše. Obstaja kakšna karta za vse vrste prevoza? Ali pa moram kupiti za vsako vrsto svojo karto (bus, vlak..)?

Hvala zaenkrat!
LP

blizu je kopališče lloret del mar, če ste bolj živahne narave.

ja ok, da dodam mojo izkušnjo.

1 teden na costa bravi

pomeni:
zapraviš 3-4 dni v barceloni in se nagledaš vseh znamenitosti, od parka guell do sagrade famillie, olimpijske vasi, pueblo espagnol ipd.
1 dan ležiš na lloret de mar in moliš vse od sebe ter “celiš popotniške žulje”…pa plavaš tut seveda
1 dan se odpraviš v andorro. ne smeš zamudit in ni daleč, sam malo bolj zgodaj pejte le od doma. mi smo šli gor prvega maja in je snežilo
1 dan pa se odpraviš še v figueres ter si ogledaš rojstno hišo in muzej salvadorja dalija ter njemu posvečen muzej. tudi tam je plaža krasna, še bolj pa okolica.

lp

http://www.mojepotovanje.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close