Najdi forum

barcelona

Pozdravljeni!
Za NOVO LETO odpotujemo v barcelono(španija).Zanimajo me vaše izkušnje!
LA RAMBLA,,najbolj znana ulica v barceloni,baje da ful kradejo,ali ima kdo kakšne slabe izkušnje?

hvala za odgovore!

Bili smo v skupini in ni bilo problemov.

Barcelona je vredna ogleda. Posodim

ti lahko tudi Lonely Planet. Pokliči.

LP!

Ulrik

Se opravičujem, ampak tega vodnika nimam več!
Za več info pokliči!
lp
Ulrik

Bil sem v barceloni meseca maja, nobenih problemov….
Poglej malo na internetu za znamenitosti.

Ja imam slabo izkušnjo.
Nategnili so me pri pijači kot cucka. Bodi pozorna pri cenah – VPRAŠAJ koliko kaj stane, ker navadno ni cenika na vidnem mestu in ti ga šele kasneje prinesejo pokazat, ko je že prepozno.

Meni pa vse skupaj ni bilo nič posebnega.

Leta 2003 sva bila v barceloni cez novo leto. Bila sva zelo razocarana nad praznovanji. Sicer sva bila res na prostem, na rambli, vendar razen polno pijanega folka, polno razbitih crepinj ni bilo
kaj za videti. Tud ognjemeta nobenega. Nic odstevanja tako ………
Po klubih organizirajo ampak so cene zelo zasoljene.
Drugace sva bila pa tud maja v barceloni je bilo pa fenomenalno. To pa vsekakor priporocam.

LP

živio!
evo iz prve roke
sem iz Barcelone doma in mi nimamo navade da praznujemo na prostem (mislimo da je mraz!!)
žuri so zeloooo drage in tudi ni v naši navadi da je ognjemet (če nismo na prostem ker mislimo da je mraz zakaj bi imeli ognjemet?)
na rambli je polno , res polno (posebno turisti!)
lahko dobite kakšen majhen lokalček ki ima mini-žur
ali greste na en makro-žur (ali v forum, ali kakšen sant jordi , ali…)
Barcelona je zelo lepa ampak sorry ni nič posebnega za silvestrovanje ker mi katalonci (ne španci, prosim!)
praznuje bolj na privat način
lp in vživajte (tudi malo zame)
elvi

Ojla.

Jaz sem bil lani v Barceloni za novo leto 9 dni. Problemov z varnostjo nismo imeli. Se mi je pa zdela sorazmerno draga, predvsem muzeji in znamenitosti…
Spali smo 2 min od La Ramble v hostlu, cena na začetku 16 EUR za novo leto 21 EUR.
Glede praznovanja na prostem pa ne vem, ker je imel en španec tam ravno na silvestrovo rojstni dan in je rezerviral en del v restavraciji.
Slišal pa sem da ni kakšnega odštevanja in tudi ognjemeta ne.

Lp

Andrej

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close