Najdi forum

Barcelona

Živjo!

Ali bi mi lahko kdo prosim pomagal? Zanima me RyanAirova karta do Barcelone. Odhod naj bi bil iz letališča Venezia Treviso, prihod pa na Barcelona Girona. Bi mi lahko prosim kdo povedal, ali sta to letališči, ki se nahajata v mestih Treviso in Girona, ki se nahajata kar nekaj km izven omenjenih mest ali sta to le imeni letališč, ki sta dejansko v obeh mestih. Prosim, če mi lahko kdo pomaga. Imam pa še eno vprašanje. Cene za povratno karto se na RyanAirovi domači strani in tejle precej razlikujeta-tu je nekje za 2 povratni karti cena kar za 9 tisoč tolarjev dražja. Mi lahko kdo prosim pojasni še to.

Hvala za morebiten odgovor in lep dan!

Vaš link

letališče girona je več kot 100 km stran od barcelone. treviso je pa pred benetkami, koliko pa ne vem. karte se bolj splača kupit preko njihove strani, je precej ceneje, sama imam dobre izkušnje z njimi – če te ni strah kupovat s kartico preko neta

Andreja, hvala za odgovor. Ali morda veš, če je možno karte rezervirat in kupit še na kakšen drug način kot s plačilno kartico. Samo še eno vprašanje. Je ta cena, ki jo dobim na RyanAirovi strani končna, ali je potrebno plačati na letališču še kaj? Še enkrat hvala za morebiten odgovor.

Še nekaj me zanima. Ali karte potem dvigneš na letališču, jih dobiš po pošti…?

nič ni treba doplačat. pri ryanairu in še nekaj podobnih firmah karte sploh ne obstajajo, torej se ti na letališču zglasiš samo s kodo, ki predstavlja tvojo rezervacijo. to dobiš po mailu. lahko jo sprintaš ali pa samo prepišeš na en pildek pa prineseš na letališče. o spremembah te prav tako obveščajo preko maila.
kar se tiče doplačil si poglej pri TERMS na njihovi strani. plačajo se spremembe rezervacij, posebne zahteve, teža prtljage če presega 15 kg, in podobno.
da se karte rezervirat in kupit tudi preko telefona, vendar so cene takoj višje…

na letališču v gironi imaš potem povezavo z barcelono, tako da ni problema, lahko pa greš z volare, ki leti na mestno letališče v barceloni – cena karte je ravnotoliko višja kot bi doplačala povezavo girona-barcelona, tako da je po moje boljše če greš z volare in ne porabiš dodatnega časa za samo potovanje do barcelone

Zdravo!

Jaz sem trenutno v Barceloni…Najbolj se ti splaca ce letis z Volare Group (isto kot RyanAir, samo da je Volare Ital. kompanija)
Volare leti iz Benetk (letalisce Marco Polo…neposredno pred Benetkami)
V Barcelono pride pa na glavno Barc.letalisce, ki je oddaljeno cca. 10 km iz Barcelone) V center Barcelone (Placa de Catalunja) prides z vlakom neposredno iz letalisca…cca 2,5 EUR
To je to…Letalsko karto kupis lahko na letaliscu v Benetkah, se bolj se ti pa splaca kak teden prej preko interneta (volareweb.com) Izberi LOW COST polet…edina stvar ki se razlikuje od navadnega (drazjega poleta) je, da za vsako poznejso spremembo doplacasa (LOW COST je primeren za tiste, ki so prepricani, da bodo potovali na ta dan ob tej uri ze kak teden pred odhodom)
Ko prispes na Placa de Catalunja imas na sp.strani trga Info center, kjer dobis karto Barcelone ipd. (karto lahko dobis ze na letaliscu)

Pa prijetno potovanje

Luka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close