Najdi forum

BARCELONA

POZDRAVLJENI,

JE KJE KDO KI JE ŽE BIL V BARCELONI IN MI LAHKO POVE ČESA NE SMEM SPUSTIT PRI OGLEDIH. SICER SEM ENKRAT ŽE BILA TAM, SAMO SEM BILA MLAJŠA IN SO ME BOLJ KOT DRUGO INTERESIRALE CUNJE.
Z MOŽEM RADA DOBRO JEVA, SPIJEVA DOBER KOZARČEK VINA, SI POGLEDAVA ZNAMENITOSTI, UŽIVAVA OB KAKŠNI DOBRI PREDSTAVI IN SE ZVEČER ZABAVA V KAKŠNEM DOBREM LOKALU OB DOMAČIH SPECIALITETAH… UPAM, DA VESTE KAJ HOČEM…
LP, PETRA

Zame je Barcelona eno najlepših mest, kar sem jih videla, komot bi šla tja vsako leto za par dni. Še ko sem bila tam četrtič, sem odkrivala nove in nove stvari. Je tako veliko mesto, da ti priporočam, da si pred odhodom prelistaš kak turistični vodnik in si izbereš stvari, ki te zanimajo. Jaz sem prvič samo begala sem in tja v silnem navdušenju in ker sem hotela kar naenkrat vse videti.
Mene je navdušilo mesto kot tako, številni parki in fontane, Gaudi, ki ga je dosti po vsej Barceloni – park Guell, Sagrada Familia, Casa Batlo… , živalski vrt je lep, pa hrib Montjuic z zabaviščnim parkom in cel kup drugimi zadevami, sprehod po Rambli, nujno moraš poskusiti tapase… ob Rambli je zanimiva tržnica…fino se je tudi vozit s podzemno, ko je zunaj vroče… pa kak lokalček s flamencom…Tole mi je na brzino prišlo na misel in to je moje videnje Barcelone.
Uživaj!

definitivno park Guell!

Lep pozdrav!
Priporočam ti ogled Sagrade Familie in znane ulice v Barceloni kjer se predstavljajo različni ljudje s svojimi sposobnostmi!
Lepo se imej!!!

VSEM SKUPAJ HVALA ZA NASVETE. SEM SI ŽE KUPILA LONELY PLANET IN GA POČASI PRELISTAVAM.
KOMI ČAKAM,

PETRA

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close