Barcelona
Povsod, kjer kupiš letalske karte, imaš navedeno uro odhoda in prihoda, torej ni problem zračunat, koliko časa si v zraku? Okol dve uri, nisem pa nikoli gledala na uro.
Pri letalski družbi je meni edino pomembno, da ima čim cenejše vozovnice. Ryanair, Easyjet, Vueling …
Prenočišč imaš v Barceloni na stotine, po moje je vsaka hotelska soba s kopalnico primerna za otroke, imaš pa tudi apartmajev še pa še. Hotele najdeš recimo na booking.com, apartmaje na airbnb, homeaway, housetrip …
Se je pa treba usest za računalnik in klikat, klikat … Pa vedet moraš, kaj bi rad.
Seveda ti pa tudi vsaka turistična agencija zorganizira izlet čisto po tvojih željah.
Barcelona je super za prvo tako potovanje. Sicer je odvisno ali imata otroka 1 ali 5 let, vendar se vseeno da. Naša sta imela 9 in 6 in je bilo super. Leteli smo iz Treviza (Venezia Trevizo) direktno na El Prat. Mislim, da so bile letalske karte 400 EUR, jih pa dobiš tudi za manj. Pojdi na stran Ryanaira in spremljaj, zadeva je ful enostavna. Spali smo v hotelu na Rambli Quatro naziones. Sicer ima samo 2 zvezdici in sem se bala kako bo, vendar je bil čisto ok, tudi zajtrk je bil dober. Veliko jih vzame apartma, jaz imam raje zajtrk in tudi če greš za par dni, itak nisi nič notri in je bolj priročen zajtrk.
Barcelona ima čudovit akvarij, pa mivko za otroke. Fajn je hop on hop of avtobus. Po mestu letijo majhne zelene papige, ma ni da ni, super za družino.
Živjo,
najbolje, da kupite letalsko karto preko ryanaira. 3 do 1 dan pred odhodom se obvezno ščekirajte, najlažje bo, če poiščete aplikacijo za na telefon in ne rabite potem printat karte.
Za hotele poglejte na bookingu, bestoffers hotel, airbnb in na ostalih spletnih straneh.
Barcelona je super mesto, zelo živo z lepo arhitekturo. Za vse informacije o nastanitvah, prevozih, prevozih z letališča in ostalo si lahko pogledate na http://www.nadopust.si (pod potovanja)
LP
Forum je zaprt za komentiranje.