Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računovodstvo Barca pomoč – NUJNO

Barca pomoč – NUJNO

Žena ima popoldanski s.p in bi preko podjemne pogodbe delal v tujini ( zaslužek bi bil 1600 bruto, da se ne bi davka plačevelo bi to izničili z potnimi stroški) kaj obstajajo kakšni obrazci. Kaj pogodbo bi moral imeti sabo, kjer obstaja da bi bil že v ponedeljek na delovnem mestu.
če je kaj uporabnega mi pošlji : l.lunica@gmail.com

Hvala.

Barca res prijazno odgovarja in kdo drug tudi. Eni pa res preveč pričakujete. Me zanima, če tudi sami pomagate drugim. Imam izkušnje da ne, samo od drugih jemat. Če se motim se opravičujem.

Se mi zdi, da Barca več ne sodeluje tukaj, kadar je v službi.

Barca res prijazno odgovarja in kdo drug tudi. Eni pa res preveč pričakujete. Me zanima, če tudi sami pomagate drugim. Imam izkušnje da ne, samo od drugih jemat. Če se motim se opravičujem.

ČE RABIŠ pomoč iz zavarovalstva, finančne naložbe, just, krediti – sem ti na voljo

Se motiš, kar nekaj nasvetov sem prispeval, za pomoč sem ji pa tudi pripravljen plačati,kjer je res nujno – delam že v ponedeljek.

mi sKorekten odgovor,nasvetov, ki jih ponujaš zaenkrat ne rabim. Še to zanima pa me kako bi kaj zaslužila na pošten način,vetuješ.

Kako vezo ima ženin s.p. s tem, da bi ti delal po podjemni pogodbi?

Za zaposlovanje tujcev v neki državi pa je potrebno imeti delovno dovoljenje, ne vem pa, kako je z občasnimi zaposlitvami prek civilno-pravnih pogodb.

Slovenska firma dela v tujini in ne želi zaposliti, nudi sodelovanje samo preko s.p. Da sam ne odpiram spe je možnost po pdjemni pogodbi za 6 mes.

V bistvu podjemne pogodbe za delo 6 mesecev in ki ima očitno vse znake delovnega razmerja, se sploh ne sme sklepati ampak je treba skleniti redno delovno razmerje za določen čas (in mogoče za omejen obseg dela par ur in ne poln delovni čas).

Grem na sestanek danes in se dogovorimo za naprej. Kot kaže bi moral odpreti s.p.
Subvenicij verjetno ni, zmanjkalo denarja.

Hvala za odgovor.

TO BI PA ŠLO, DA ME ŽENA ZAPOSLI ZA POLOVIČNI DELOVNI ČAS ALI PA ZA 8 UR. –

Seveda bi šlo, če nimaš zaposlitve.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close