Najdi forum

barbariga

mene zanima ali gre kdo letos od 11 avgusta naprej v barbarigo??

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

nikoli več

bil tam dvakrat, tretjič me ne dobijo več tja (razen če je zastonj :))))))

Šele zdaj sem opazila tole ‘barbarigo’. Povej, zakaj pa ne??

hmmmmmmmmmmmmm

ok

prvič sem bil tam ko se je naselje komaj odprlo…….TUGA…ni blo nič niti trgovine

drugič sem bil ko se je že porihtalo – trgovina odprta, neki barčki, neki čolneki za sposodit, itd……

samo meni je tam totalno mimo, plaža je čisto zanič (meni osebno da neo pomote), kamenčki pa skale……..neurejeno, mi smo se hodli kopat kakih 10 min z avtom stran na neki pomol, pa še plaža je bla lepša

ena možnost je da se greš kopat v Fažano tam je neki kamp, kjer je plaža lepša

zvečer za ven it že spet Fažana al pa Pula

v barbarigi je malo bolj mir, mirno naselje (če bi bla plaža boljša bi še šol tja)

pazi pa malo na avto bratrancu od punce so vdrli not samo jih je na srečo pregnal alarm (če slučajno maš kaki boljši avtoradio not), ko smo pa poklicali policijo so pa rekli ja pridite v Pulo, kao njim se ni dalo prit v Barbarigo – pa smo vedli s kakim avtom so zbežali, smo tut povedali da smo ta avto že parkrat srečali, če se ne motim je avto bil od domačinov v Fažani ampak mi smo samo Slovenci

prokleti ustaški policaji

pa to sploh ni tak slabo samo plaža pa je res dolgočasna, jaz tja ne grem več samo zaradi plaže

smo pa različni, mogoče bo pa tebi lih plaža všeč

kakor koli želim ti lep dopust

mogoče imaš prav tudi jaz plaže ne marm ampak sedaj se je sigurno kaj spremenilo in odvisno v katerem apartmaju si pa kje je parkirišče.nm na srečo niso vlomili saj imamo avto koj ob apartmajo stjnc je dost folka tud.pobral te pa tud nau če greš enkrat v medulin fažano al pa pulo kjer je res super.

najmanjši problem je it malo z avtom drugam, se vsaj kaj dogaja

mi smo avto tut meli zraven apartmaja pa jih to ni motlo

drugače pa je edina kolko tolko lepa plaža če se zapelješ skozi barbarigo pa prideš do nekega območja ko so prej bli vojaki

Pula pa je itak zakon :)aneja je pisal/pisala:
>
> mogoče imaš prav tudi jaz plaže ne marm ampak sedaj se je
> sigurno kaj spremenilo in odvisno v katerem apartmaju si pa
> kje je parkirišče.nm na srečo niso vlomili saj imamo avto koj
> ob apartmajo stjnc je dost folka tud.pobral te pa tud nau če
> greš enkrat v medulin fažano al pa pulo kjer je res super.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close