Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Barbariga madrinol ???

Barbariga madrinol ???

Zaradi nepredvidenih zapletov v širši družini, smo dobili možnost letovati v Barbarigi.

Nič ne vemo o tem letovišču, zdajle, ko sem malo iskala po SČ pa sem našla primerjavo z Novigradom, kjer so Brabarigo zelo skritizirali. Je res tako daleč, da je do plaže treba z avtom? Imamo zagotovljeno parkirno mesto z apartmajem. Kje naj bi potem parkirali, če je treba do plaže z avtom?
So plaže res bedne in betonske brez sence?
Sorodnica mi je omenila, da so apartmaji takoj za tablo za Barbarigo? je to res tako daleč od plaže?
Prav tako imam težavo najti na google maps, pod Barbariga in Madrinol mi nič ne najde?

Hvala za mnenja in pomoč.

Pod Madrinol ti ne bo nic naslo, ,er je Mandriol, to je sosednja vas v blizini Barbarige, tak kot Stara Barbariga, Betiga …
Betoniranih plaz ni, senca je. Do najblizje plaze in apartmajev je par deset metrov ali pa par sto, odvisno, na katerem koncu apartmajskega naselja je apartma.

http://vodnjandignano.com/index.php?option=com_content&view=article&id=49&Itemid=234&lang=hr

Barca, hvala za info. Smo se odlocili, da gremo, pa bomo ze nekako.
Ce lahko, mi prosim napisi kako je s parkiranjem ob plazi v stari barbarigi??? ki ga omenjas. Tisto mimo nasad oljk … Mene namrec skrbijo vlomi v avtomobile kopalcev, tako da bi najraje hodila na kopanje pes. Pa tudi ne bi si rada nakopala jeze kaksnega domacina, ce parkiras kar na travniku.
Link, ki si ga v enem starem postu dala za predplacniski mobilni internet ne deluje vec, itq, imas morda kak nov predlog kaj uporabiti?

Ne uporabljamo več predplačniške kartice, zdaj imajo SLO ponudniki ugodne zakupe prenosa podatkov v tujini.

V Stari Barbarigi, tako pri pomolu kot tudi v naslednjem zalivu ni problem parkirati, vedno se najde prostor in kar verjetno je, da ga najdeš tudi v senci.
Vloma v avto pa v vseh teh letih, kar hodimo dol (smo hodili še preden so sploh zgradili apartmajsko naselje) nisem ne doživela ne slišala, da bi ga kdo od meni poznanih. Res pa je, da v avtu ne puščamo kakih dragih stvari, pustimo rolo prtljažnika odprt, sedeže prazne … da se že na daleč vidi, da bi imeli z vlomom samo delo in nič koristi.

Najbližja plaža apartmajem je sicer pod trgovino, vendar vsaj v sezoni mi niti slučajno ne hodimo tja, ker je preveč ljudi in tega ne maram. Enako je konec apartmajskega naselja levo po tlakovani poti, tudi tam je za moj okus preveč ljudi.

Hvala lepa za odgovore, Barca

Kje je pa nudl plaža v Barbarigi?
Je daleč za hodit?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close