Barbariga apartmaji:)
LASTNIKI so objavili oglas na bolhi,povezava in več info http://www.bolha.com/sobe-hoteli-apartmaji/oddam-klimatizirana-apartmaja-v-barbarigi-za-4-in-6-oseb-od-150-eur-za-teden-mozno-obrocno-placilo-oglas383852317%5B/quote%5D
ne deluje povezava:( pojdite na bolho pod turizem in napišite barbariga in boste našli oglas od marjetkemlinarič.lp
lanika 08, mi smo bili lani prvič v barbarigi, letos gremo spet,ker je pač ugodno in predvsem ker je na obroke. žal, imamo mi do plaže kar daleč. a mi lahko prosim opišete, kje se gre do plaže, ki jo opisujete kot fajno za otroke. če se orientirava od ta večje trgovine poleg recpecije in restavracije. najlepša hvala že vnaprej:)
se opravičujem zamudi:) če ste na tisti prvi plaži,od recepcije dol kjer je ponavadi največja gužva ker je najbližja,greste desno mimo tega kaviča,čez potko v gozdičku cca.5 minut hoje-počasne in ste že tam.. so kamenčki in lažji dostop,pedolini,…
drugače je pa potem na tej plaži ena potka mislim da asfaltirana po kateri greste lepo ravni in pridete na začetek app.naselja..tako da če ste kje v apartmaju čisto zgoraj imate to plažo bližje,seveda po tej poti… lep dopust
Živjo.
Mi imamo tudi apartma v barbarigi in smo super zadovoljni in res lahko najdeš svoj miren kotiček pod soncem kjer želiš.
lanika08 jaz sorry ne najdem tega na bolhi..a slučajno veš če ima agusta še kaj frej? mi delamo eno praznovanje na morju, pa bi rabla neki apartmajev za ćez vikend, ker ne moremo vseh k nam spravt, pa me zanima vse:)
Mi pa hodimo v tegale, samo je letos do septembra ze zaseden
http://dopustko.si/apartma/Hrva%C5%A1ka-Istra-Umag-Apartmaji%20Milka%20***/App%20Milka-1591
se opravičujem zamudi:) če ste na tisti prvi plaži,od recepcije dol kjer je ponavadi največja gužva ker je najbližja,greste desno mimo tega kaviča,čez potko v gozdičku cca.5 minut hoje-počasne in ste že tam.. so kamenčki in lažji dostop,pedolini,…
drugače je pa potem na tej plaži ena potka mislim da asfaltirana po kateri greste lepo ravni in pridete na začetek app.naselja..tako da če ste kje v apartmaju čisto zgoraj imate to plažo bližje,seveda po tej poti… lep dopust[/quote]
smo bili ravno takrat na morju, hvala vseeno. če vas prav razumem, je to med to plažo blizu recepcije in plažo turist?
Smo bili lansko leto prvič v Barbarigi, kjer smo uspeli dobiti zelo ugodno ceno za lep apartma, blizu plaže (spodnja vrsta). Tudi letos gremo tja, ker nam je poglavitna cena (mož je ostal brez službe).
Kako je tam? Ja značilno turistično (če hočete betonsko) naselje. Nas ne moti, ker nismo zahtevni in se zavedamo kaj lahko dobimo za določeno ceno – mi največ, ker je res zelo ugodno. Lepo (na novo) opremljen apartma (ne sprašujte za kontakt, ker so se lastniki odločili, da bomo mi edini najemniki, ker smo res lepo skrbeli za apartma, kot bi bil naš).
Ni najlepši kraj na zemlji, ampak tako slabo pa spet ni. Pomembno je, da je bila voda res čista, tudi sence je dovolj, plaža pa blizu. Tudi hrana je poceni. Zvečer pa še na sladoled z otroki in to je to.
Mi grejo na živce ljudje, ki govorijo o apartmajih, ki so skoraj 100 EUR/dan – pa kaj še- sploh za take apartmaje, ki imajo pohištvo iz leta 1960 ceno pa kot bi bili na novo opremljeni na luksuzni lokaciji.Tudi 70 EUR mi ni ugodno. Imamo še en apartma v katerega smo tudi hodili več let v Zambratiji (letos se nam ne bo izšlo) pa je 55 EUR/dan- .
Je treba malo pobrskat, pa biti normalen (predvsem pa čist) gost, pa ti lastniki radi ugodno oddajo še naslednje leto – govorim o lastnikih, ki oddajajo svojo počitniško hišico ali apartma.
Tako, da ne obupat in poiščite svoj košček pod soncem tudi za zmerno ceno. Če je komu pač tako všeč Barbariga, mu pač je. Drugemu pač ni. Če bi imeli več denarja bi si privoščili kak luksuzni apartma (mi je bolj všeč kot hoteli), pa v nulo urejeno okolico,…. So pač zdaj taki časi, da si to trenutno ne moremo privoščiti. Pa se imamo vseeno lepo.
V BArbarigi oddajamo apartma, blizu moja, popolnoma opremljen z roštiljem, parkirišče pred apartmajem.
http://www.apartmanibarbariga.com
Tel 041 680 201
Sonja
Pozdravljeni!
Tudi mi hodimo že leta v Barbarigo, saj imamo tudi tam svoj apartma. In nevem,ko berem vaše izjave se prav začudim nad napisanim.
Betonska “džungla”? Nevem kje ste vi dopustovali…ampak Barbariga je kraj ,kjer je neokrnjena narava , prav tako imaš plaž malo morje,čista voda,z ježki in brez,skalnate plaže, z gozdički ali kamenčki (organizirane ali divje plaže). Nevem kje je v barbarigi kakšna betonska plaža, je ne poznam,prav tako ni betonsko naselje. Poleg tega lepi pogled na nacionalni park Brijone v bližini Pula,Fažana,Vodnjan s tisočerimi znamenitostmi iz zgodovine… Sem bila že marsikje ,vendar mi je Istra najljubša pa še blizu je,kar je dandanes prednost in velik plus.
Res pa je , da je to bolj miren kraj kjer imaš:
5-15 min hoje do plaže,par barov,restavracij,trgovino,pošto,stojnica s sadjem in zelenjavo,trafiko,kolesarske poti,ki vodijo v druge kraje in mesta,lunapark za otroke…
Ni pa res za tiste,ki imajo radi betonske plaže, brez dreves in imajo radi predvsem umetno narejene stvari …In tiste seveda,ki radi žurajo cele dneve.
Priporočam , da za vse tiste ,ki ste skeptični preberete zgodovino Barbarige in bližje okolice, da boste vedeli po čem slovi.
Lep pozdrav
Berem o tem apartmajskem naselju, pa si ne morem pomagat, da se ne oglasim…
Vsak po svoje preživlja dopustniške dni, in prav je tako, pa tudi to, da nimamo vsi enakih želja in potreb….
Pa vendar so naši sorodniki sedaj ravno tam (prvič) in tako zelo razočarani, če ne bi imeli že plačano in dopust v službi sploh razpakirali ne bi!!
Do plaže nenormalno daleč, ponudba razen sladoleda in osnovno ponudbo v lokalu (pivo + kava) ni, wc nimajo, da bi spil kaj večjega, ker je potem wc hotel grm….
Apartmaji stari, zapuščeni brez tv in radia, mini hladilnik,….
Da ne bo pomote, nisemvidela na lastne oči, ampak jih poznam, da vem kaj pričakujejo in želijo – skromno, čisto, in normalno urejeno…
Hvala bogu, da imam svoj košček pod soncem in grem na svoje na morje ……
Forum je zaprt za komentiranje.