Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Barbariga

Barbariga

Odgovor na objavo uporabnika
Moja misel original, 13.03.2023 ob 01:18

Kokoši???????, 13.03.2023 ob 00:40

?

Pač ni res Viharni. Če pogledaš, je zadnje sporočilo v tisti temi moje. Moja misel je cviknila.

Skrij se v bunker prekleti bumbar ničvredni. Bom ti dala jaz grožnje in nadlegovanje, boš ti videl komu boš grozil buba ena zakrnela!! Te bom lastnoročno tiščala tako dolgo dokler ne nehaš dihati! Boš ti mojemu otroku grozil da mu boš glavo razbil! Mrš govno eno manipulatorsko!! Ne groziš ti a? Ne groziš, samo opozarjaš na karmo a? Boš zdaj videl kdo je karma!! Scal boš kri skoz uha! Pokliči policijo da te pridejo varovat, ker ko te jaz dobim v roke te bom mučila na tenane … Za vsak dan nadlegovanja posebej! Jajca ti bom obesila na kandelaber da boš v poduk drugim takim psihopatom!

Evo.

kdo v barbarigi letos za druzenje na plazi ?

Fažana?!

Živjo, ta vikend sem v Barbarigi. Si upaš…

Danes

svaki san sam tamo ali barbariga je velika

Anonimno 10509, 22.05.2022 ob 18:11

Čakam poletje, 26.04.2022 ob 12:24

A ti lahko tudi jaz pišem? Starejša, bolj okrogle postave velike joške…

Obožujem mlajše. Upam tudi trojčka. Če si v Barbarigi toliko bolje

kje bi se lahko kontaktirala?

Si za sex v Barbarigi danes zvečer,ali jutri kadarkoli kontakt 0038631864496

Je katera 8 julija v istri (Umag…) lahko dlje če se splača. Kakšna ki je mogoče pripravljena tudi na trojčka dveh mladih obdarjenih moških?

Če si preprosta dama za družbo na fkk plaži, pogumno odpisi možno kaj vec

Si se na morju? Mlad fant 26 let

Jaz pridem cez 3 tedna v barbarigo na fkk za dve urce tolk da se mal napalim zrajcam….. bos tam ?

Je kakšna ženska ali par v Barbarigi, Fažani, Peroju… za kake vragolije na fkk plaži?

piši na woody1980si@gmail.com

Peroj, 28.07.2025 ob 15:38

Je kakšna ženska ali par v Barbarigi, Fažani, Peroju… za kake vragolije na fkk plaži?

piši na woody1980si@gmail.com

Nobene ženske ali para ni za kaj porednega npr na plaži pod trdnjavo v Barbarigi?

Bi mi ga kera fafala v barbarigi ta vikend

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close