Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bankomat, ki takoj prišteje polog

bankomat, ki takoj prišteje polog

Kje v LJ in okolici do Vrhnike ima NLB bankomat, ki takoj ob pologu prišteje znesek in posodobi stanje na računu? Če kdo mogoče ve. Hvala.

Hm, sem našla en zemljevid s takšnimi bankomati in upam, da je pravi. V Leclercu naj bi imeli tak bankomat? Je kdo že polagal tam? Ker nazadnje, ko sem hotela tam položiti gotovino, to sploh ni bilo možno.

Imaš nakazilo.Meni ni bilo nakazano 3 dni,ker so pač pozabili odperti bankomat.Imela štalo zaradi tega.Sem šla na banko in kaj so odgovorili?Se zgodi,ljudje so na dopustu.Haloooooooooo..jaz sem tudi na dopustu,pa mora biti delo narejno istega dne.Sodelavec dela več ur.A če so na dopustu,tudi ko umirajo ljudje ni oskrbe?Enkrat pa nisem plačala kredita,ker nisem imela na računu denarja,so mi pa napisali izvržbo.

Noben avtomat tega ne dela, to delajo uslužbenci, ko so v službi. V soboto in nedeljo ne. Ti pa v ponedeljek pripišejo z današnjim datumom, če danes daš v bankomat, tako da je stanje ta pravo, ampak šele v ponedeljek. Prej ti pa bankomat in klik kažeta staro stanje.

Obstajajo tudi avtomati, kateri takoj prištejejo denar na račun.
Več si lahko preberete tukaj:
http://www.bankart.si/si/projekti/aktualno/avtomatski-polog-gotovine-omogoca-takojsnje-razpolaganje-s-sredstvi/

Vendar nimajo vse banke te možnosti:

Seveda ti bankomat položi gotovino direktno na račun. Sem ga koristila že v Jaršah pri Domžalah in v Ljubljani na Poljanski cesti. Razlika od drugih bankomatov je v tem, da bankovcev ne daš v ovojnico ampak direktno v režo in jih bankomat prepozna ter ti prišteje gotovino na račun.

Tak bankomat je v LeCleru. Ga pogosto uporabljam. Ima posebno rubriko POLOGI, ko daš gotovino v režo na bankomatu, se ti na zaslonu izpiše vrednost in potem to samo še potrdiš. Takoj se ti izpiše novo stanje na računu.
Lp

V BtCju zadaj za Petrolom je tak bankomat. Presteje in polozi na racun avtomaticno in takoj.

Če ti ni predaleč – v Logatcu je tak bankomat poleg poslovalnice NLB.

Hvala! Ja, Logatec tudi morda pride v poštev, bom videla, kam me bodo zanesli opravki. Za Leclerc nisem bila sigurna, ker nazadnje ni bilo možnosti pologa sploh, ne klasičnega ne avtomatskega.

@Takole
, za NLB vem, da ima takšne bankomate za svoje račune – odpre se reža, ti daš notri bankovce, bankomat jih takoj prešteje in takoj prišteje novo stanje. Zelo nobel.

Na Fužinah pri NLB-ju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close