Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice BANJOL – OTOK RAB

BANJOL – OTOK RAB

Pozdravljeni

Letos se odločamo za letovanje na otoku Rab v kraju BANJOL. Lepo prosim, če kdo od vas pozna kakšen apartma ob morju za dve družini.

Ker še nikoli nismo bili na tem otoku me zanima, kakršnakoli koristna informacija: kakšne so plaže v tem kraju in če obstaja kakšna potka ob morju do mesta Rab. Na plaži ne bi imeli radi mivke in zelo dolge plitvine za v morje, kot je npr. V Loparju. Kako je s kolesarjenjem na Rabu oz v kraju Banjol.

Hvala in lep pozdrav
Pola

Vse to kar je napisano je na Rabu-Banjolu,plitke plaže,kolesarjenje,potke…

http://www.rab-insel.de/

Ta hiša je pri avtokampu Padova v kraju Banjol. Je ene cca 150 m do plaže. In ja potka je ob morju do mesta rab. Tam ene 20 minut počasne hoje.

Ojla RAB BANJOL.

Ali ste bili v tem apartmaju ? Zanima me kakšne so izkušnje.Ali imaš kakšne slikice? Zanima me zato, ker imajo še prosto pa se nekako odločamo za ta apartma in bi bila še kakšna informacija dobrodošla.

Lp
Pola

Oprosti za pozen odgovor šele zdaj videla. Ja smo bili že par let in letos gremo spet. Mam slike plaže ma že stare ko še ni bilo igral. Če te plaža zanima lahko pogledaš na avtokam padova in vidiš slike plaže. Ta aprtma je prav pri kampu. In nam je super vse imaš blizu. Če te še kaj zanima vprašaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close