Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bančni račun, korona, poštar,položnice

Bančni račun, korona, poštar,položnice

Odgovor na objavo uporabnika
kokos369, 25.07.2021 ob 16:57

Zato ker bomo brez gospodarstva propadl prej kot zaradi korone, ampak v gospodarstvu korona pač ne obstaja.

V gospodarstvu je treba delat, morda ji zato tam ne paše biti.

Svašta654, 25.07.2021 ob 16:53

robi445, 25.07.2021 ob 16:49

Svašta654, 25.07.2021 ob 16:42

Zakaj korona ne mara da se o njej širijo laži in se izvaja cenzura?

Kdo je njen zagovornik?

Njen zagovornik je tisti, za katerega korona dela in mu prinaša denar.

Zakaj njenemu zagovorniku ne zaprejo računa in se bo potem morala sama zagovarjat?

Ker se ljudje bojijo, da bi korona pričala proti ljudem.

S kom se politiki pogovarjajo, da vedo kdaj pride in kakšna korona pride ljudje pa tega tako kot oni ne izvemo?

Zakaj tudi mi ne izvemo preko zveze, ki jo imajo politiki vse o poteh korone? Kaj nimamo pravico izvedeti, kaj politiki ne delajo za nas? Če delajo za nas, kako potem imajo oni pravico vedeti mi pa ne, če smo pa mi njihov šef in delodajalec?

Kako to, da smo mi šef in njihov delodajalec ampak komandirajo pa oni nas in oni nam govorijo kaj moramo in kaj imamo za storiti ter kako?

Je korona njihov šef pa da mi tega ne vemo?

Svašta654, 25.07.2021 ob 16:59

V gospodarstvu je treba delat, morda ji zato tam ne paše biti.

Seveda ne. Saj vemo, da korona najraje ponočuje in uživa na raznih zabavah. Zato smo pa morali imeti policijsko uro.

Če smo ljudje šefi politikom kako to, da potem oni nam določajo višino plače in ne mi njim?

Ste delali pri delodajalcu, kjer ste vi njemu določili koliko bo on imel plače in koliko vi?

In če vam on ni bil ok ste ga kaznovali, zaprli, pretepli itd?

Ste?

Ima korona kaj prste vmes, da tega ni bilo ali je bilo tako?

Svašta654, 25.07.2021 ob 17:04

S kom se politiki pogovarjajo, da vedo kdaj pride in kakšna korona pride ljudje pa tega tako kot oni ne izvemo?

Zakaj tudi mi ne izvemo preko zveze, ki jo imajo politiki vse o poteh korone? Kaj nimamo pravico izvedeti, kaj politiki ne delajo za nas? Če delajo za nas, kako potem imajo oni pravico vedeti mi pa ne, če smo pa mi njihov šef in delodajalec?

Kako to, da smo mi šef in njihov delodajalec ampak komandirajo pa oni nas in oni nam govorijo kaj moramo in kaj imamo za storiti ter kako?

Je korona njihov šef pa da mi tega ne vemo?

Ni tako. Saj smo slišali politike, ko so rekli, da je državna blagajna njihov denar, mi pa hlapci.

Hlapec pa ne more biti šef. Pa še glup. Kdo bo glupemu hlapcu dal funkcijo šefovanja ?

Tisti bi moral pa še bolj biti glup.

Robi567, 25.07.2021 ob 17:05

Seveda ne. Saj vemo, da korona najraje ponočuje in uživa na raznih zabavah. Zato smo pa morali imeti policijsko uro.

A je potem zato policijska ura odstranjena v Sloveniji in se je uvedla v Grčiji , ker je šla korona tja na dopust?

Robi567, 25.07.2021 ob 17:09

Ni tako. Saj smo slišali politike, ko so rekli, da je državna blagajna njihov denar, mi pa hlapci.

Hlapec pa ne more biti šef. Pa še glup. Kdo bo glupemu hlapcu dal funkcijo šefovanja ?

Tisti bi moral pa še bolj biti glup.

Tega od politikov nisem slišal ali pa sem pozabil. Sem pa slišal, da ima narod oblast.

Kako ima narod oblast, če pa vlada trdi, da jo ima ona?

Svašta654, 25.07.2021 ob 17:10

A je potem zato policijska ura odstranjena v Sloveniji in se je uvedla v Grčiji , ker je šla korona tja na dopust?

Sigurno. Korona ni revež, da bo pri nas dopustovala na bone.

Svašta654, 25.07.2021 ob 17:12

Tega od politikov nisem slišal ali pa sem pozabil. Sem pa slišal, da ima narod oblast.

Kako ima narod oblast, če pa vlada trdi, da jo ima ona?

To je takšna oblast, kot jo ima moški doma. Ki sicer ima zadnjo besedo, a to je lahko le: “Da, draga “.

Robi567, 25.07.2021 ob 17:16

To je takšna oblast, kot jo ima moški doma. Ki sicer ima zadnjo besedo, a to je lahko le: “Da, draga “.

Se pravi je narod moški, vlada pa ženska?

Zanimivo, logično. Tisti narod m spol, tista ženska, ž spol.

Kaj ni potem že dovolj in čas, da desc, tisti desc m spol po mizi užge?

Kajti tista korona ž spol si že preveč dovoli.

Zanimivo, če je korona ženska, potem ni čudno da se povsod in v vsakega meša ter povsod svoj nos vtika. Se zato potem jemlje iz nosu bris?

Se pravi, če so moški pozitivni na korono, kaj to potem pomeni, da imajo babo v seb in niso več pravi desci?

Koliko politikov moškega spola v slo je bilo pozitvnih na korono? Je torej več babnc v parlamentu, kot pa smo sedaj mislili, da jih je?

V parlamentu tudi nosijo maske. Torej je tudi tam korona glavna in ne več parlament?

Čemu potem ne razpustimo parlament saj je itak korona povsod in ima ona glavno besedo?

Svašta654, 25.07.2021 ob 17:19

Se pravi je narod moški, vlada pa ženska?

Zanimivo, logično. Tisti narod m spol, tista ženska, ž spol.

Kaj ni potem že dovolj in čas, da desc, tisti desc m spol po mizi užge?

Kajti tista korona ž spol si že preveč dovoli.

Korona ni neumna. Zato je prej med ljudi poslala feministke, ki so uničile moško energijo.

Je možno, da je potem korona samo druga beseda za babo in babo ali drugače njene gene iščejo v ljudeh?

Za razumevanje tega vprašanja je potrebno prebrati nekaj zaporednih komentarjev , da se razume kontekst.

Robi567, 25.07.2021 ob 17:26

Korona ni neumna. Zato je prej med ljudi poslala feministke, ki so uničile moško energijo.

Korona naj bi bila smart. Se morda tudi zato tako hiti s 5G omrežjem, da bo imela vse pod komando in ne samo tiste v parlamentu?

Svašta654, 25.07.2021 ob 17:24

V parlamentu tudi nosijo maske. Torej je tudi tam korona glavna in ne več parlament?

Maske simbolizirajo pripadnost in vdanost koroni. Saj vemo, da korona prinaša denar. In korona ne bo delala za nekoga, ki ji ni brezpogojno vdan in predan.

Robi567, 25.07.2021 ob 17:29

Maske simbolizirajo pripadnost in vdanost koroni. Saj vemo, da korona prinaša denar. In korona ne bo delala za nekoga, ki ji ni brezpogojno vdan in predan.

Torej, če smo nosili maske ali jih nosimo, da ne bi korone staknili in jo širili nam pripada keš? Kje je naš z masko prislužen keš?

Svašta654, 25.07.2021 ob 17:29

Korona naj bi bila smart. Se morda tudi zato tako hiti s 5G omrežjem, da bo imela vse pod komando in ne samo tiste v parlamentu?

Logično. 5g omogoča še boljše telefone, boljše kamere in še več odvisnosti od kamer in telefonov.

In potem see korone ne bomo zlepa več nikoli znebili.

Svašta654, 25.07.2021 ob 17:31

Torej, če smo nosili maske ali jih nosimo, da ne bi korone staknili in jo širili nam pripada keš? Kje je naš z masko prislužen keš?

Saj smo dobili koronske dodatke, pa turistične bone.

Zakaj je stroko, dohtarje, politike tako strah da vi ne bi zboleli in umrli zaradi korone in vam predlagajo cepivo zaradi katerega potem lahko tudi umrete?

Še en forum je šel pa pa.

Zdrav pacient: Dober dan dohtar.

Dohtar: Dober dan

Dohtar: Predlagam vam, da se cepite, da ne bi zboleli in umrli.

Zdrav pacient: Ali po cepljenju zaradi cepiva lahko zbolim in umrem?

Dohtar: Seveda

Zdrav pacient: Potem pa naj bo in se bom cepil. Vi že veste kaj govorite.

Pogrebnik: Dohtar je vedu kaj govori, zdrav pacient pa ni razumel, kaj mu je dohtar povedal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close