Bančni račun, korona, poštar,položnice
Grčija:
Policijska ura, ki bo veljala od enih do šestih zjutraj, in popolna prepoved predvajanja glasbe v restavracijah…
—————————
Zakaj korona bolj napada ob ritmu glasbe, kot pa ob tišini, ko se futraš v restavraciji?
Slo politiki morda česa ne vedo?
Kaj to pomeni, da če bi politiki utihnili in molčali kak mesec bi korona nehala napadat?
Svašta654, 25.07.2021 ob 15:17
Kako korona ve, da ne sme uiti skozi luknjo ali ob strani pri stekleni pregradi, ki naj bi preprečevala preskok korone?
Sem se ob tem spomnil enega dogodka, ko sem v lekarni dal kartico ob stekleni pregradi, ne pa skozi luknjo v pregradi.
Pa tisto kartico farmacevtka že prime v roko, pa mi reče, da ne smem tako dajati kartice, ampak jo moram skozi luknjo.
Pa sem jo vzel in ji kartico dal skozi luknjo. ?
Sem si ob tem mislil, to so naši vrli strokovnjaki, zvesti zagovorniki korona cirkusa.
Robi567, 25.07.2021 ob 16:04
Sem se ob tem spomnil enega dogodka, ko sem v lekarni dal kartico ob stekleni pregradi, ne pa skozi luknjo v pregradi.
Pa tisto kartico farmacevtka že prime v roko, pa mi reče, da ne smem tako dajati kartice, ampak jo moram skozi luknjo.
Pa sem jo vzel in ji kartico dal skozi luknjo. ?
Sem si ob tem mislil, to so naši vrli strokovnjaki, zvesti zagovorniki korona cirkusa.
Morda bi korona videla kako si ji dal kartico in bi napadla.
Farmacevtka že ve, saj ima več izkušenj verjetno.
Forum je zaprt za komentiranje.