Balzam
jaz sicer nimam barvanih las….mam dolge ravne in nikol se mi niso cufale….sedaj pa že nekaj časa opažam, da se mi neverjetno cufajo, pa nisem menjala šampona oz. balzama….prav uni vozlički so kot pri majhnih punčkah….prej sem si šla samo s prsti lepo skoz lase, ko sem si jih umila in jih lepo počesala…sedaj je prav groza in moram pazit, ko se češem, da si vseh ne strgam.
uporabljam loreal citrus cr…..ne vem kaj je to……na splošno mam pozimi bistveno več težav z lasmi, kot poleti….ko gre kdo mimo mene malo bolj na blizu…gredo lasje kar za njim…..električne da je joj…..pa saj bo minilo…menda….
Enako kot ti imam tudi jaz barvane in suhe lase – uporabljam pa od Schwarzkopfa Schaumo in mi je zlo všeč, z razčesavanjem nimam nobenih problemov – krtača kr sama zdrsne skoz lase ;)) Vsaj pr men je tko no…drgač sm pa neki časa uporablala tud balzam od Niveje (za suhe in poškodovane lase se mi zdi) in mi je tud odgovarju. Sam sej veš, vsakmu lasišču neki druzga paše 😉
Mislim, da tukaj ni važno kateri balzam uporabljaš, ampak da OBVEZNO uporabljaš masko za lase (na 14 dni ali celo vsak teden) Če jo pa že uporabljaš, jo pa menjaj, ker očitno ni prava!!! Meni je maska pomagala;) Če se ti pa fejst cepijo, bo treba še malo š***** postričt:)
Drugače pa balzam nanašam na cele lase, potem lase razčesem (ko je še balzam gor), nato nanesem še masko in zopet razčesem. Tako sem za nekaj dni rešena vozlov, drugače pa še na suhe lase nanašam neko zadevco, ki navlaži lase, na konice olje,… Aja, pa spim s kito, da je možnost vozlov se manjsa;) Vglavnem za lase naredim res veliko, je pa zato manj vozlov;)
Imam iste lase kot ti cammy, uporabljam pa gliss kurjev šampon in balzam…v tisti roza različici..silk nekaj. Poskusi si dati balzama, za velikost oreha na lase in ga čisto vtri notri s prsti, ne čakaj predolgo da izpereš, tam dobro minuto, potem izperi, zavij v brisačo in počakaj pet minut. Nato razčesi, upam da ti bo kaj pomagalo-meni je ful. Sporoči kako je šlo 🙂
Jst uporabljam celotno kolekcijo Fructis za barvane lase in sm zlo zadovoljnam- šampon, balzam in masko…pol mam pa še tisto bučko za utrjevanje las Long & strong…balzam več al man nanesem samo na lase (izogibam e lasišča) in se čist lahko razčešem…pol si pa na vlažne lase utrem še tist reparator iz bučke (na konice največ)…pol se mi niti zarad vlage al česa drugega ne postavljajo po svoje 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.