Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Balzam brez izpiranja

Balzam brez izpiranja

Zadnje čase imam zaradi barvanja zelo suhe lase. Uporabljam navaden balzam, tisti, ki ga naneseš po tem, ko spereš šampon, pustiš, da deluje kakšni 2 minuti, nato pa večinoma spereš. Seveda malo brskam po internetu in ugotavljam, da marsikateri ‘lasni strokovnjak’ svetuje uporabo leave-in conditioner in to poleg običajnega balzama, ki se spere. Sprašujem se, ali je to smiselno, ali gre samo za to, da te prepričajo, da kupiš več izdelkov. Glede na to, da je to produkt, ki ostane na laseh, me zanima tudi, ali potem pušča sledove – npr. na ovratnikih ali pa blazinah. Tiste, ki ga uporabljate – v kombinaciji z navadnim balzamom ali pa samega – mi, prosim, povejte, kakšne so vaše izkušnje.

jaz sem si sicer kupila za foro, ampak se niti ne spomnim uporabljat, če sem dvakrat pošpricala, ni bilo madežev na oblačilih, je tekočina v flaški, pa diši lepo.. ko razčešem kodre da bi imela kao ravne, nikoli niso, ker jih ne likam ali kaj, si pa olje za lase malo vtrem v njih..

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose, 14.08.2025 ob 17:12

jaz sem si sicer kupila za foro, ampak se niti ne spomnim uporabljat, če sem dvakrat pošpricala, ni bilo madežev na oblačilih, je tekočina v flaški, pa diši lepo.. ko razčešem kodre da bi imela kao ravne, nikoli niso, ker jih ne likam ali kaj, si pa olje za lase malo vtrem v njih..

Zanimivo. Potem bom verjetno probala. Najbolj me skrbi, da bi za seboj puščal pacarijo.

Uporabljam običajno samo tega, ki se ne izpere in ne pušča kakih sledov.

Že tako je zamudno si oprati zelo goste in do pasu dolge kodraste lase, zato ne kompliciram se z balzamom, ki ga je treba izpirati.

Odgovor na objavo uporabnika
Hm…NeVemNo, 14.08.2025 ob 17:44

Zanimivo. Potem bom verjetno probala. Najbolj me skrbi, da bi za seboj puščal pacarijo.

ma ne bo, saj so tekoči, za pošpricat, vsaj to, kar sem jaz videla.. niso taki kot tisti, ki jih spereš, ki se pa namažejo gor in tak bi puščal svinjarijo..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close