Najdi forum

balle vale

Pozna kdo privatni kamp v Istri – Bale Vale?

Ja, reggae party vsako leto. Če je to kamp, kjer je ta žur je to škifo kamp, brez vsega. Če pa je to ob morju je čisto navadan kamp, kot vsi drugi. Tam so se vsi iz partyja hodili kopat in tuširat.

Kolone al San Polo?

Reggae party je pa v kampu Sherwood.

Tam sem vsako leto. Kaj te zanima?

Jaz tudi že 19 let:-) Nam je super v Kolonah. Upam, da se vsakoletne grožnje po zaprtju vsaj še nekaj časa ne bodo uresničile. Vsekakor pa to ni kamp, ki bi nudil max komoditeto. WC je urejen in večinoma je čisto. Le v top sezoni čez dan čistilka nikakor ne uspe za vsemi prašički očistit. Urejeno je tudi za pomivabnje posode, tuš s toplo vodo je na žetone. V kolonah lani še ni bilo elektrike na parcelah, bila pa je v kamp hiškah. Trgovina z živili je v Balah(drago). Mi največkrat kar v Merkatorja zavijemo, če nam kaj zmanjka.
Plaža je pa tako tako… večinoma je kamenje in skale. Nekaj kotičkov je tudi peščenih.

Če te ša kaj zanima vprašaj.

Pozabila si napisati da je zadnja leta v Balah preveč prišlekov, ki nam delajo gužvo in zato sporočam, da niso dobrodošli:-)
Mi pavšalisti imamo radi mir in preprostost, zato vsem sporočamo naj gredo delat galamo v druge kampe, v kampe za snobe.

Aja, parcele z elektriko so letos že vse rezervirane. Preverjeno.

Ja, mi staroselci smo kar malo občutljivi:-) Vsak ima že svoj kamen pa potko do vode katero prehodi tudi miže…
Takole bom rekla za prišleke: Naj pridejo tisti, ki spoštujejo mir, naravo…
Se pa vidimo v Kolonah. Saj najbrž se tudi poznava, če ne drugače pa na videz. Mi gramo najverjetneje že za velikonočne praznike pogledat.

Kje pa imate vi prikolo?( Če ne želiš ni treba povedat) Mi smo blizu prvega bufeta. Kako to misliš, da so parcele z elektriko že zasedene. Nič ne vem, da bi jo že vlekli po parcelah. Mi smo namreč strogo proti elektriki in je tudi ne bomo vzeli. Imamo sončne celice, ki povsem zadoščajo za nafilat računalnik, da lahko malo dopust potegnemo.

Pozabila si napisati da je zadnja leta v Balah preveč prišlekov, ki nam delajo gužvo in zato sporočam, da niso dobrodošli:-)
Mi pavšalisti imamo radi mir in preprostost, zato vsem sporočamo naj gredo delat galamo v druge kampe, v kampe za snobe.[/quote]

U, si pa huda. No, saj v bistvu drži :)) Kolone niso več, kar so bile.
Kje pa imate postavljate? Tudi mi smo blizu prvega bifeja. Moževa družina že 35 let kampira tukaj, še v časih, ko je bila res čista divjina.

Mi smo levo od bifeja če greš proti sladkemu zalivu tik ob gozdu_:-) Najprej sestrina prikola in potem še naša.
Kolone res niso več tisto kar so bile… vendar se še vedno z nostalgijo vračamo tja.

Lp

Bale Valle so zakon…prow the best kamp res

“Killerkaa”
used to be a nature gem but not anymore….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close