Najdi forum

Ciao,

Z letalskima kartama že v roki vas vprašujem še za zadnje napotke veza potovanje-Bali:
– kje (kateri kraj) priti do interneta?
– kam na kakšen lažji planinski pohod?
– kje so najlepše plaže? (Gili otočki…?)
– pribl.cene letalskega prevoza do Lomboka? oz. cena hidrogliserja?
– kateri lep spominek ne smeva pozabit prinest domov?

Pa še kak napotek, ki vam pride na pamet, meni npa še ne dokler nisem tam…

Hvala in lp
maša

– kje do interneta
Povsod. V vsakem hotelu, turističnem uradu, celo v marsikateri restavraciji, trgovini, skratka skoraj dobesedno na vsakem vogalu. Ali, če hočeš, tam do interneta prideš velikoooo lažje kot v Ljubljani.

– lažji planinski sprehod
na primer na vulkan Batur – zanimiv manjši vulkanski stožec sredi 10 kilometrske kaldere.

-plaže
hm… postranska zadeva na potovanju, kjer je še toliko vsega drugega za videti. No, na primer kakšen od tistih 20000 otočkov med Komodom, Rinco in Floresom, s palmo ali brez nje in s čudovitimi ribami okrog…

-prevoz do Lomboka
nekaj tisoč rupij, odvisno ali greš z gliserjem ali s trajektom, v vsakem primeru poceni. Letalo za to relacijo odsvetujem zaradi izgube časa.

-spominki
Ko boš tam, ti bo hitro jasno – maske, rezbarije, batik, senčne lutke, začimbe za domačo kuhinjo….

-pa še kak napotek
Na daleč se izogni Kuti, razen če imaš letalo za domov zgodaj zjutraj in moraš prespati v bližini letališča.

Hvala vam Vito za odgovor. Pa še eno vprašanje: Kaj lahko vzamemo sabo Eur-e? Ali boljše USD?

LP MAŠA

kolikor vem je prav vseeno kar vzameš. pa tudi bankomat kartice delajo dol afaik.

drugače meni bali sploh ni bil všeč. pojdite vsaj še na javo pogledat borobodur in prambanan in vulkan bromo.

kul placi na baliju so bolj na severni strani, čeprav jaz sem z balija hitro pobegnil. internet je bil že leta 99 skoraj povsod, zdaj ga je pa najbrz se več.

na lombok greš preprosto na trajekt, ki vozi cca tri ure, plačaš pa za to eno smesno vsoto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close