BALI-je kdo bil ze tam??
Kako je zdaj po napadih ne vem … tam sem bila prej …
Kdaj greš?
do maja je tam deževna doba … to pomeni dež in sonce v dnevu … pa skor 100% vlaga v zraku … kar je res neugodno.
drugače je Bali čudovita destinacija … če se le izogibaš turističnih spotov … če se prepustiš toku dogodkov in sprejmeš domačine take kot so …
Jaz sem bila na Baliju julija 2004 na poročnem potovanju in ravno v hotelu Beach Resort.
Kot je omenila Barabra se moraš prepustiti načinu življenja, kulturi in ljudem, ki so zelo drugačni od naših.
Glede terorističnih napadih nisem zato čutila nobenih nevarnosti. Skratka imaš veliko možnosti izletov, ogledov, lenarjenju na peščenih plažah, nakupih …
Hotel je dokaj soliden, glede na to koliko si v njem. Zajtrk (samopostrežni) je enkraten in velika izbira. Kosilo in večerjo pa imaš prav tako možnosti v hotelu, vendar so cene precej visoke (razni večeri ob plesih, musiki). Izven hotela pa imaš malo morje restavracij s solidno ceno.
Midva sva bila s Komapsom. Vse štimalo.
Če te kaj zanima še vprašaj .
LP, Nataša
Turčija – Tunizija – Bali
povsod se cenkaš
povsod so ljudje prijazni … ampak na Baliju so še parkrat bol
klima se jasno razlikuje
hrana še bol
Turčija je lepa
Tunizija je zanimiva
Bali je čaroben – ko boš tam boš razumela
res da smo mi bili tam z majhnim otrokom … na katerega so bili nori prav vsi s katerimi so se križale naše poti (tam so otroci bogovi) … da smo bili mi dol z ruzaki in brez cilja … da smo prekrižarili otok in se zadrževali na neturističnih krajih … ampak sem vseeno prepričana da Bali očara vse ki ga obiščejo 🙂
B.
http://www.balitravelforum.com/ – vse najdeš tukaj. Bali je živa fantazija.
barbara, s koliko starim otrokom ste potovali? Zanima me, ker imamo mi tudi enega pobalina…
lahko mi pišeš tudi na osebni mail kpockaj@yahoo.com
sem ti odpisala. nisi dobila?
oglasi se na barbara.m@siol.com
Predlagam, da potuješ v lastni režiji, ker tako res doživiš deželo.
Najbolj čas za Tajsko mislim, da je nekje od januarja do maja, kasneje je zelo vroče.
Indonezija Bali – aprila se konca deževna doba, najboljši čas za potovanje je nekje od aprila – septembra. Odvisno kateri del Indonezije želiš obiskati, Indonezija je zelo raztegnjena in ima kar nekaj klimatskih pasov.
Lp Misa
Živjo,
Bali-odlična odločitev.
Po napadih na Baliju skoraj ni turistov, zato se pripravi na obupno sitne prodajalce, saj v tebi vidijo zlato jamo. Sicer pa nekih posebnih nevarnosti nisem zasledila, razen ponoči zmešanih, napadalnih psov, ljudje pa so sicer prijazni.
Problemi so z menjavo dolarjev in to le na Baliju, kajti za različne serije so različni tečaji, nekaterih sploh ne vzamejo-mojih niso hotel nikjer, potem mi je pri tem pomagal en domačin-zelo prijazno, sam potem je mislil, da bom kupila pol njegove trgovine in njegova prijaznost se je hitro spremenila v nesramnost. Predlagam dvigovanje denarja na ATM.
Ne pozabi kamorkoli se obrneš so nujno potrebna pogajanja.
Veliko užitkov!
Forum je zaprt za komentiranje.