BALI – INDONEZIJA
Pozdravljeni!
Moj prijatelj odhaja ta vikend za 14 dni v Indonezijo – na Bali!
Zanima me,če mi lahko kateri od Vas pove kako je tam s telefoni?
Ali se da komunicirat preko naših mobitelov s pošiljanjem sms-ju oz.če je možno klicati iz Slovenije na Bali in obratno ter kako na kakšen način?
Zanima pa me tudi kako je ta z internetu,če ga imajo in če so možne povezave s Slovenijo?
Lepo Vas prosim za vaše popotniške izkušnje glede komunikacij!
Hvala in lp,Tancy
Telefoni delujejo normalno,mobitel ali simobil ni vazno,seveda tudi SMS-i.Vendar je zadeva kar draga.Je veliko ceneje ce klices dol iz stacionarnih telefonov,kjer ponujajo ponavadi tudi internet.Ta telefon,je pa smesno poceni proti nasim ponudnikom.Prav tako tudi internet,na BAliju ni problem.Ce malo poisces,sploh Kuta dobis celo tako hitro povezavo,ki je za azijo nasplosno utopija.Ponudnikov je pa toliko,tako da ni treba skrbeti.
Sedaj ce gres res v malo manjse kraje na BAliju,ki niso tako turisticni,potem je malo manj ponudbe,ampak se tudi najde brez problema.
Tako,da za komunikacije na Baliju res ni treab skrbeti.Samo nasih telefonov,pa ne priporocam prevec uporabljat,ker je res najmanj 5x drazje,ce ne se vec.Bi bilo treba tocno preveriti,trenutne cene.
Za vse, ki boste potovali v Indonezijo… da si boste lažje predstavljali kako zgleda. Tukaj je link na spletno stran fotografij od različnih krajev v Indoneziji. Sama sem bila večkrat tam, ta punca (sicer avstralka), ki pa urejea stran, pa je tam skoraj dobesedno doma…
Forum je zaprt za komentiranje.